Вие избрахте изданието на BG VOICE за САЩ. Искате ли това да бъде вашето основно издание? ДА | НЕ

22.12.2011 г.

Кой победи в конкурса ни за рисунка?

Над 200 заявки за участие получихме в редакцията на BG VOICE

Над 200 заявки за участие получихме в редакцията на BG VOICE за обявения от нас детски конкурс за рисунка по Коледната приказка на писателя Орлин Крумов. Малките претенденти трябваше да нарисуват по една картинка към всяко от деветте изречения в приказката. Това, което получихме, надмина многократно нашите очаквания и за пореден път показа, че българчетата са изключително талантливи и със страхотно въображение.

В този коледен брой на BG VOICE ще обявим и победителите, които журито избра, както и наградите. А те са

български аудио книги

с произведения на нашите най-големи автори. Това е един съвсем нов продукт, за който ще ви разкажем по-подробно в следващите броеве.

Президентът на Bulgarian Audio Books Николай Колев даде и още една, специална награда от спонсора. Освен него, в журито на конкурса бяха автора на приказката Орлин Крумов - в Чикаго, неговият син - продуцентът в CNN Самуил Крумов, който живее в Атланта,  и главният редактор и издател на BG VOICE Ясен Дараков.

След часове сортиране, оглеждане, спорове и гласуване, на следващата страница може да видите кои са избраните картинки. Всички малки художници ще получат аудио книги от Bulgarian Audio Books. Кой знае - може би следващото издание на някое от класическите български произведения ще бъде илюстрирано именно от някой от тях.

А на бабите, които ще четат тази приказка на внучетата, и на всички останали - благодарим за участието и весели празници!

 

 
 
въведете кода
 

коментари

  • иван салабашев

    дата: 24.01.2012 г., 15:13

    Много сме щастливи, че нашият внук Калоян е сред отличените в конкурса! След като научихме от дъщеря ни, нямахме търпение да видим рисунката и така попаднахме на сайта на BG VOICE. Благодарим ви от сърце за тази възможност! С поздрав и пожелание за успех: Майя и Иван Салабашеви, София, България

 

ОЩЕ ОТ ТАЗИ КАТЕГОРИЯ

X