Вие избрахте изданието на BG VOICE за САЩ. Искате ли това да бъде вашето основно издание? ДА | НЕ

30.05.2012 г.

„Мис Българка в САЩ” обеща, но не даде кола

Студентка на лятна бригада спечели конкурса

Вместо обещаната в медиите кола организаторката Боряна Павлова (вляво) връчи чек за $5000 на победителката Росица Стефанова

Големите очаквания и обещания за първия конкурс за красота „Мис Българка в САЩ" се разминаха с това, което публиката видя миналата събота в Чикаго. Единствено красивите момичета и техните таланти компенсираха липсата на организация и протяжния сценарий.

Стотина души уважиха първото по рода си събитие, а 16 момичета се бореха за короната, осигурена от застаряващата, но все пак прелетяла океана актриса Аня Пенчева. Голямото разочарование за момичетата остана фактът, че те бяха примамени да участват в конкурса с обещание от организатора Боряна Павлова за голяма награда - лек автомобил. Победителката Росица Стефанова обаче получи чек за 5 хиляди долара и почивка по българското Черноморие. В последния момент „Америфрейт" се съгласиха да станат спонсори на конкурса и така го спасиха от тотален провал. Те дори дадоха по 1000 долара на всяка от участничките. Организаторката Боряна Павлова обаче не изпълни обещанието си да даде лек автомобил на миската-победител. 

Носителката на короната Росица Стефанова е от Пловдив където учи педагогика. 13 години се занимава със спортна гимнастика. Момичето е в САЩ на студентска бригада за лятото. Пред novsport.com тя споделя, че родителите й били против участието в конкурса, а най-голямата й благодарност е за приятеля й Николай Атанасов, който я подкрепял напълно.

 

 
 
 

ОЩЕ ОТ ТАЗИ КАТЕГОРИЯ

X