Открийте ни и в

Интересно

Амбър Хърд е диагностицирана с два вида психично разстройство

Деп съди Хърд за 50 милиона долара обезщетение заради статия във вестник

публикувано

на

Амбър Хърд има два вида разстройства на личността, според клиничен психолог, свидетелстващ в дело за клевета.

Д-р Шанън Къри, която преди това направи оценка на здравното й състоние, твърди, че тя има два вида разстройство на личността – гранично и хистрионично.

Д-р Къри беше извикана да свидетелства от юридическия екип на Джони Деп, след като първоначално беше наета да прегледа досиетата по делото.

„Резултатите от оценката на г-жа Хърд подкрепиха две диагнози: гранично личностно разстройство и хистрионно личностно разстройство“, каза тя пред съда.

Експертът разкрива, че ролята й в случая се е променила през октомври, когато е била помолена да даде психологическа оценка на 36-годишната Хърд.

Д-р Къри отбеляза също, че Хърд е имал посттравматично стресово разстройство след развода си с Деп. Граничното разстройство на Хърд се характеризира с висока фобия от изоставяне, което може да накара хората да правят отчаяни опити да предотвратят това.

58-годишният Деп съди 35-годишната Хърд за 50 милиона долара обезщетение заради статия във Washington Post през 2018 г., в която тя пише за опита си с домашното насилие.

Деп не се споменава по име в този текст, но предишни събития показват кой е той.

BG VOICE - вече и в Instagram, последвайте ни.
За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК

Най-четено