Открийте ни и в

Новини

Амбър Хърд с книга за живота й с Джони Деп

Актрисата планира да напише биографична книга, в която ще “разкаже всичко”

публикувано

на

Вече направиха филм за процеса срещу Джони Деп и Амбър Хърд

Амбър Хърд с книга за живота й с Джони Деп. В нея тя ще разкаже и за съдебния процес, в който бе призната виновна в обвинения за клевета и й беше наложено да изплати 15 милиона долара компенсация.

В книгата актрисата откровено ще разкаже своята версия за това, което се е случило между нея и Деп.

По данни на източник, близък до актрисата, тя вече се готви да подпише сделка, която може да й донесе тлъст хонорар.

„Амбър смята, че кариерата й в Холивуд е приключена. Тя води преговори за бъдещата книга и е много развълнувана. Сега няма какво да губи и иска да разкаже всичко“, твърди източникът.

Според юристи, книгата може да задълбочи проблемите на Амбър Хърд, тъй като Джони Деп и адвокатите му внимателно ще следят какво пише актрисата, и ще предприемат мерки, ако тя прекрачи границата.

Амбър Хърд не може да плати на Джони Деп милионите, определени от съда

По време на съдебния процес потребителите в интернет, в огромното си болшинство, подкрепяха Джони Деп и критикуваха Хърд. В скорошно интервю Хърд призна, че е била много наранена от „ненавистта“, която се е стоварила върху нея в хода на делото.

„Знам, че най-страшното за всеки, който говори за насилието е когато не му вярват, обвиняват го в лъжа и го унижават“, каза Хърд.

Накърнената репутация на Хърд не е единственият й проблем след процеса. Чрез адвоката си, актрисата каза, че не може да изплати компенсацията от 15 милиона долара, присъдена на Деп от съда. Скоро след това Хърд бе забелязана в магазин за намалени стоки. Много хора в интернет, обаче, не повярваха, че актрисата наистина има финансови проблеми и я заподозряха в лъжа и постановка.

Амбър Хърд може да се окаже пред фалит заради присъдата да изплати на Деп $8 млн.

Самият Джони Деп, на свой ред, може да се откаже от компенсацията. В интервю дадено от адвокатите му, те съобщават, че за него цялата история не е била за пари. На първо място той е искал да възстанови репутацията си след обвиненията на Хърд.

 

BG VOICE - вече и в Instagram, последвайте ни.
За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК

Най-четено