Открийте ни и в

ХОРОСКОП

Близнаците се вглеждат в себе си, Стрелецът в плен на заблуди

bgvoice

публикувано

на

ОВЕН
Очаквайте неочакваното, що се отнася до служебните взаимоотношения и професионалното ви развитие – ще има промени, а дори и сериозни обрати, които да ви тласнат в нова посока. Възможно е неудовлетворението ви да достигне връхната си точка и да пожелаете да си потърсите нова работа. Или пък съдбата да се намеси и някой да ви изненада с предложение за по-добра позиция.

 

 

ТЕЛЕЦ
Бъдете по-внимателни, защото има риск да изпаднете в крайни състояния и по този начин да навредите на себе си или на околните. Бъдете умерени, що се отнася до харченето на пари. В емоциите и поведението също може да изгубите мярката, но дори да знаете, че драматизирате прекалено, това едва ли ще ви помогне – чувствата са си чувства и те не се поддават на контрола на разума.

 

 

БЛИЗНАЦИ
Вниманието ви ще бъде насочено повече към вътрешния ви свят и интимните ви преживявания, отколкото към работата – в професионалната сфера като че ли всичко ще върви гладко и едва ли ще срещате някакви трудности. В личния ви живот обаче е възможно да изплуват проблеми, които досега не сте забелязвали или за които сте си затваряли очите, тъй като така ви е било по-лесно.

 

 

РАК
Динамичен ден. Комуникацията с околните ще бъде доста активна, а е възможно да си имате вземане-даване с административни или правни служби. Някои от вас може да подпишат важен договор или да финализират сделка, върху която са работили известно време.

 

 

ЛЪВ
Не мислете за другите – сега е моментът да се поглезите и да покажете и на себе си, и на хората около вас, че се оценявате достатъчно високо. Направете го, особено ако имате усещането, че не получавате достатъчно внимание и любов от човека до вас – това вероятно е знак, че сте пренебрегвали себе си и не сте си обръщали достатъчно внимание.

 

 

ДЕВА
Днес ще бъде поставено ново начало. При някои промените ще бъдат внезапни и може напълно да преобърнат някоя сфера от живота ви, най-вече представата ви за самите вас. При други трансформациите ще са по-фини и неуловими, а конкретните резултати ще се видят по-късно.

 

 

ВЕЗНИ
Опитайте да се съсредоточите върху работата и всекидневните си задължения, не задълбавайте толкова в собствените си грижи и проблеми, не се разпореждате кой какво да казва или да прави. Възможно е да ви обхване безпокойство или да се сблъскате с нерешени проблеми от миналото.

 

 

СКОРПИОН
За тези от вас, които се занимават с творческа работа или са вложили душа и сърце в някаква дейност или идея, денят е твърде значим. Възможно е да се случат интересни и неочаквани обрати – например най-накрая да ви се удаде шанс да реализирате идеята си, да се изявите или да придобиете нов опит.

 

 

СТРЕЛЕЦ
За съжаление едва ли ще успеете да направите реална преценка за случващото се – особено ако са замесени чувства. Ще проявявате склонност да раздухате всичко онова, което привлича вниманието ви, и навярно ще се заблуждавате. В резултат на това е възможно да преувеличавате проблемите и да се притеснявате ненужно за нещо.

 

 

КОЗИРОГ
Начало на положителни промени във важна област от живота ви. Тези промени ще бъдат свързани с възможности за личностно, професионално или духовно развитие, а нищо чудно и с някакво приключение – например пътуване или обучение в чужбина.

 

 

ВОДОЛЕЙ
Днес ще изпитате облекчение, защото някои пречки и проблеми от предишните дни ще отпаднат и няма да се налага да се напрягате особено. Всъщност ще си улесните живота, ако забравите за думата „усилие“, тъй като събитията ще следват своята собствена, а не вашата лична логика.

 

 

РИБИ
Ще бъдете по-емоционални в отношенията си с околните и много от вас ще сте настроени на романтична вълна. Ако сте обвързани, поведението на партньора ви ще ви засяга дълбоко и не е изключено да събуди стари страхове или притеснения за бъдещето.

Натисни, за да коментираш

Трябва да влезете в профила си, за да коментирате Login

Leave a Reply

ХОРОСКОП

ХОРОСКОП за 13 СЕПТЕМВРИ: Козирогът да забави темпото, безгрижие за Рибите

bgvoice

публикувано

на

от

ОВЕН
Опитвайте се да проявявате повече съчувствие към хората около себе си. Ако те реагират по-остро или действията им ви се струват нелогични, не бързайте веднага да ги нападате и да им сочите грешките. Старайте се да се поставяте на тяхно място и да ги разбирате.

 

 

ТЕЛЕЦ
Възможно е да сте настроени войнствено. Несправедливостите ще ви дразнят, а ако се създаде ситуация, в която усетите, че търпението ви е на изчерпване, едва ли точно сега ще успеете да се сдържите и да потиснете гнева си.

 

 

БЛИЗНАЦИ
Нужно е да проявявате по-голямо търпение и най-вече способността си да отсявате реалното от измамното. Няма да ви бъде лесно обаче, тъй като много от вас ще са подвластни на заблуди – те може да дойдат както отвън, така и самите вие да изпаднете в заблуждение за нещо.

 

 

РАК
Може да очаквате разнообразни преживявания – както приятни и дълбоко искрени, така и по-трудни. Много от вас ще се радват на по-голяма близост в отношенията си с най-близките – любимият човек ще бъде по-внимателен към вас, а роднините и приятелите ще ви дават емоционалната подкрепа, от която имате нужда.

 

 

ЛЪВ
Ще ви бъде по-леко, ако приемете, че не всичко зависи от вас и – искате ли или не – ще трябва да се съобразявате с други хора. Няма нищо лошо в това да желаете нещо силно и да вложите енергията си, за да го постигнете. Днес ще е емоционален ден за онези от вас, които таите надежди да бъдете с определен човек, но по една или друга причина желанията ви не се сбъдват.

 

 

ДЕВА
Денят може да се окаже по-напрегнат за вас, защото ще трябва да приемете две неща, които не са особено харесвани от представителите на вашия знак – неяснотите и конфликтите. Не се тормозете излишно – има голяма вероятност това противопоставяне да изкара наяве някои истини и в крайна сметка да има положителни последици, но за целта ще трябва да потърпите малко и само да наблюдавате.

 

 

ВЕЗНИ
Интересни случки и развръзки трябва да очакват представителите на този знак. Известни сте със своята дипломатичност и със способността да си замълчите в някои по-напрегнати моменти, само и само да има мир. Днес обаче много от вас ще нададете глас и ще кажете какво не е наред, особено ако чашата на търпението ви е преляла.

 

 

СКОРПИОН
Очаква ви наситен с вълнения ден. За щастие има голяма вероятност емоциите да са по-скоро позитивни. Може да ви обхване въодушевление от предстоящо събитие, да ви осени идея или да се вдъхновите да направите нещо ново и различно. Денят е чудесен за стартирането на нов проект в работата и за творчески изяви.

 

 

СТРЕЛЕЦ
Много от вас ще получат информация или ще достигнат до прозрения, които ще имат силен отзвук в живота ви през идващите месеци, дори и през следващата година. За да разберете в каква посока и в коя област ще бъдат промените – семейство, кариера, финанси или другаде, днес наблюдавайте какво се случва и какви са преживяванията ви – така ще получите нужните знаци.

 

 

КОЗИРОГ
Разумно ще е да забавите малко темпото както в работата, така и при изпълнение на домашните задължения. Така ще имате повече свободно време за себе си – за да успеете да си починете малко и да обърнете внимание на важните неща.

 

 

ВОДОЛЕЙ
Ще сте чувствителни, когато се опитвате да си отговорите на въпросите дали другите ви оценяват достатъчно и дали получавате онова, което сте заслужили. Ако давате повече на партньора/партньорката си, а не получавате достатъчно в замяна, или пък усилията ви в службата не са достатъчно добре възнаградени и имате усещането, че ви използват, нищо чудно да ви стане криво.

 

 

РИБИ
Настроението ви ще е прекрасно, ще сте по-ведри и някои грижи и безпокойства ще останат зад гърба ви. Колкото по-спокойни сте и приемате живота какъвто е, толкова по-голям шанс има да се справите с проблемите, които ви тревожат.

Продължете по-нататък

ХОРОСКОП

Телецът ще бъде оценен, за Девите е време за почивка

bgvoice

публикувано

на

от

ОВЕН
Спокоен и умерен ден – бъдете търпеливи и последователни. Вие сте във фаза на променяне на възгледите си за света, но по позитивен и висококачествен начин, като придобивате ценни знания. Имате по-добър контрол над собствения си живот. Намерете повече време за сън, което е важно за възстановяване на енергията ви. Може да имате необичайни ярки сънища, изпълнени със скрит смисъл.

 

 

ТЕЛЕЦ
Вложете своя ентусиазъм и енергия в бизнеса и разширяването на сферите на влияние. Вероятно ще получите награда за предишни постижения. Ще можете да се справите с всички предизвикателства без никакви проблеми. Днес може да оцените перспективите за бъдещето. Вашето внимание ще бъде привлечено от социалноориентирани проекти, сътрудничество, групова работа, взаимоотношения с приятели.

 

 

БЛИЗНАЦИ
Време е да излезете от сенките и да се покажете пред света. Старайте се да подобрите отношенията с колегите. За мнозина това ще са повече емоции – склонни сте да кажете всичко, което сте таили дълго време. Ако сте трудолюбиви и отговорни, днес е време да се възползвате от предимствата и наградата за вашия труд обещава да бъде щедра, но само ако харесвате работата, която имате. Но ако смятате, че сте способни на повече и заслужавате нещо по-добро, може би е време да помислите за нови перспективи.

 

РАК
Ще срещнете нови хора, които ще разширят вашите хоризонти и ще ви накарат да видите света от различна гледна точка. Отпуснете се и се подгответе за нови преживявания. Ще откриете най-много мотивации чрез работа в екип, както и чрез неформални разговори с приятели. Така че, ако не сте доволни от текущата работа, започнете да търсите нещо по-добро. Повече време отделете да почивате. Стресът ще ви изтощи енергийно.

 

ЛЪВ
Днес ще имате подкрепата на звездите и ще излъчвате особена харизматичност. Засилва се вашето либидо. Социалните срещи с приятели ще ви радват и ще ви зареждат с позитивни емоции. Ще укрепите връзките си с близките и партньорите си, ако избягвате упреците и взаимните обвинения. Пазете се от странични изкушения, ако имате връзка. В личните отношенията физическата страна на любовта придобива особено значение, тук ще получите вълнуващи впечатления.

 

ДЕВА
Не настоявайте за признаване на вашите достойнства, просто продължавайте да ги използвате! Би било добре да вземете малка почивка и да се насладите на семейството и приятелите си и да си възвърнете енергията. Умората ви прави нервни. Мнозина ще проявят сексуална активност. Връзките могат да достигнат до ново ниво, ако положите достатъчно усилия, за да разберете любимия човек и да се вслушате в неговото мнение.

 

ВЕЗНИ
Имате проблеми с концентрацията. Опитайте се да намерите вътрешен баланс и не вземайте толкова навътре нещата. Направете всичко възможно, за да се организирате по-добре, защото само по този начин можете да избегнете натрупване на задължения. Ако имате някакви здравословни проблеми, не отлагайте посещението при лекаря си. Благоприятен ден за творчески изяви, за творческа работа и за бохемски живот.

 

 

СКОРПИОН
Контролирайте характера си, за да не предизвиквате конфликти с колеги. Малко сте небрежни към здравето си и дори към външния си вид. Може да възникне напрежение във вашето семейство, особено с партньора ви – трябва да имате търпение и толерантност в любовта. Положете усилия в отношенията, защото с разбиране и сдържаност всичко може да върви добре.

 

 

СТРЕЛЕЦ
Ще се фокусирате върху вашия дом, семейство и личен живот. Може да предприемете ремонт, смяна на обстановката и интериора. Ще бъдете малко по-емоционални от обикновено. Не се опитвайте да потискате емоциите, иначе ефектът ще е обратен. Трябва да си оставите малко повече време за почивка и да правите неща, които наистина харесвате и които не ви правят прекалено уморени. В някои връзки ще има изясняване на отношенията, други ще изживеят по-щастлив ден и ще укрепят отношенията си.

 

КОЗИРОГ
Нещата се случват бързо при вас. Ще вложите много енергия в различни задачи. Мнозина ще разширят професионалните си контакти, ще се отворят врати за нови търговски отношения. Разходите трябва да бъдат по-добре контролирани. Лесно установявате нови контакти. Дори мълчаливите представители на вашия знак ще са по-приказливи и ще търсят събеседници. Ще се почувствате малко по-свободни от обикновено и това може да доведе до изневяра.

 

ВОДОЛЕЙ
Ще се стремите към материална стабилност. Много от вас ще разработят нова финансова стратегия. Прегледайте приоритетите си по отношение на финансите, анализирайте приходите и разходите и преценете покупките и сметките. Някои от вас ще открият нов източник на доходи. Помислете за кратка ваканция сред природата – очакват ви нови пейзажи с нови впечатления.

 

 

РИБИ
Време е да се покажете пред света и да изразите своята индивидуалност. Вие сте сърдечни и приятелски настроени, с удоволствие общувате с всички, споделяте с тях душевната си топлина. Започвате да чувствате в себе си голям творчески потенциал. Дерзайте и действайте, звездите са на ваша страна. Монотонният живот може да предизвика конфликти с партньора. Свободните представители на знака може да се почувстват ядосани на живота, че не намират любовта на живота си, но никога не се знае.

Продължете по-нататък

ХОРОСКОП

Лъвът да внимава с парите, Ракът може да срещне любовта

bg-voice

публикувано

на

от

ОВЕН
Нови предизвикателства ще ви вълнуват днес. С парите може да имате затруднения. Не позволявайте на материалните проблеми да ви потискат и да отнемат от силата ви. Дискомфорт в любовните си отношения. Ще осъзнаете, че връзката ви тъпче на едно място – направете романтично предложение.

 

 

ТЕЛЕЦ
Ще възстановите реда в живота си и ще осъществите свое желание. Бъдете дисциплинирани в работата и стриктно спазвайте плановете, които сте започнали. Избягвайте рисковите инвестиции. Очакват ви приятни интимни моменти.

 

 

БЛИЗНАЦИ
Отлични условия за планиране на нещо ново, както и за пътувания. Старайте се да не провокирате у другите негативни емоции. Идеален ден за промяна на обстановката и за релакс. Не зацикляйте над проблемите си. Любовта ще трябва да почака.

 

 

 

РАК
На работното място може да има повече стрес и нерви – не трябва да допускате кавги и конфликти. Денят е благоприятен за тези, които са сами. Бъдете внимателни към сигналите на Вселената, която ще постави на пътя ви любовта. Обвързаните да избягват изкушенията и ще им е мирна главата.

 

 

ЛЪВ
Интензивни емоции. Основният фокус ще бъде насочен в областта на финансите. Съсредоточете се върху най-важните неща и се настройте за вътрешните промени и нова мотивация. Трябва да работите над себе си, да се научите на търпение. Внимавайте при тегленето на кредит.

 

 

ДЕВА
Погледнете смело на вашите задръжки, които ви пречат. Ще се чувствате по-балансирани на работа. Фокусирайте се върху любовната сфера на живота. Тези, които са сами, е нужно да се освободят от стеснителността си. Много Деви ще поискат да създадат нови любовни отношения.

 

 

ВЕЗНИ
Отпуснете се и се оставете на потока на събитията. Възможни са клюки по ваш адрес, така че не трябва да споделяте тайните си с никого. Привързаността към семейството и децата ще бъде много силна днес. Настъпил е моментът да се вгледате в душевния си свят, да намерите покой и най-главното – да намерите себе си.

 

 

СКОРПИОН
Влиянието върху околните е силно – можете да го използвате за своите цели, но го правете изключително предпазливо. Когато решавате проблемите си, ще разчитате на импровизаторските си умения. В трудни моменти не прехвърляйте отговорността върху другите. Трябва да сте силни и готови да вземете нужното решение.

 

 

СТРЕЛЕЦ
Няма да е най-лесният ден, но ще е много продуктивен и като цяло благоприятен. Трябва да въведете ред на работното място и у дома. Днес не е ден за важни решения и промени, по-скоро е необходимо да се погрижите за това, което имате и сте постигнали. Не се впускайте в нови предизвикателства. Обграждайте се с оптимистични хора.

 

 

КОЗИРОГ
Благоприятен и ползотворен ден стои пред вас. Много е важно да бъдете последователни в действията и да се борите със стереотипите. Работата ви ще бъде малко монотонна, а рутината може да ви направи уязвими. В сферата на любовта обаче ще се нуждаете от повече самоувереност. Добре е да посветите повече време и на себе си.

 

 

ВОДОЛЕЙ
Късмет ви очаква във всички сфери на живота. Енергията ви се увеличава. Ще бъдете мотивирани да излизате и да се забавлявате с приятели. Благоприятен ден за флиртове и любовни срещи.

 

 

 

РИБИ
Рибите ще се нуждаят от повече спокойствие днес. Ще се разминете на косъм с някои опасни ситуации, а при други ще минете между капките. Съсредоточете се върху основните си проекти. Не спорете с по-стари и по-възрастни, защото това няма да има никакъв смисъл. Имате нужда от романтични жестове, признание и страст.

Продължете по-нататък
Реклама
Реклама
Реклама

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама

Най-четено

Всички права запазени © BG VOICE е най-влиятелният български вестник в Чикаго, САЩ и Канада BG VOICE is the Bulgarian newspaper leader in Chicago, USA and Canada