Открийте ни и в

ХОРОСКОП

Близнаците се вглеждат в себе си, Стрелецът в плен на заблуди

публикувано

на

ОВЕН
Очаквайте неочакваното, що се отнася до служебните взаимоотношения и професионалното ви развитие – ще има промени, а дори и сериозни обрати, които да ви тласнат в нова посока. Възможно е неудовлетворението ви да достигне връхната си точка и да пожелаете да си потърсите нова работа. Или пък съдбата да се намеси и някой да ви изненада с предложение за по-добра позиция.

 

 

ТЕЛЕЦ
Бъдете по-внимателни, защото има риск да изпаднете в крайни състояния и по този начин да навредите на себе си или на околните. Бъдете умерени, що се отнася до харченето на пари. В емоциите и поведението също може да изгубите мярката, но дори да знаете, че драматизирате прекалено, това едва ли ще ви помогне – чувствата са си чувства и те не се поддават на контрола на разума.

 

 

БЛИЗНАЦИ
Вниманието ви ще бъде насочено повече към вътрешния ви свят и интимните ви преживявания, отколкото към работата – в професионалната сфера като че ли всичко ще върви гладко и едва ли ще срещате някакви трудности. В личния ви живот обаче е възможно да изплуват проблеми, които досега не сте забелязвали или за които сте си затваряли очите, тъй като така ви е било по-лесно.

 

 

РАК
Динамичен ден. Комуникацията с околните ще бъде доста активна, а е възможно да си имате вземане-даване с административни или правни служби. Някои от вас може да подпишат важен договор или да финализират сделка, върху която са работили известно време.

 

 

ЛЪВ
Не мислете за другите – сега е моментът да се поглезите и да покажете и на себе си, и на хората около вас, че се оценявате достатъчно високо. Направете го, особено ако имате усещането, че не получавате достатъчно внимание и любов от човека до вас – това вероятно е знак, че сте пренебрегвали себе си и не сте си обръщали достатъчно внимание.

 

 

ДЕВА
Днес ще бъде поставено ново начало. При някои промените ще бъдат внезапни и може напълно да преобърнат някоя сфера от живота ви, най-вече представата ви за самите вас. При други трансформациите ще са по-фини и неуловими, а конкретните резултати ще се видят по-късно.

 

 

ВЕЗНИ
Опитайте да се съсредоточите върху работата и всекидневните си задължения, не задълбавайте толкова в собствените си грижи и проблеми, не се разпореждате кой какво да казва или да прави. Възможно е да ви обхване безпокойство или да се сблъскате с нерешени проблеми от миналото.

 

 

СКОРПИОН
За тези от вас, които се занимават с творческа работа или са вложили душа и сърце в някаква дейност или идея, денят е твърде значим. Възможно е да се случат интересни и неочаквани обрати – например най-накрая да ви се удаде шанс да реализирате идеята си, да се изявите или да придобиете нов опит.

 

 

СТРЕЛЕЦ
За съжаление едва ли ще успеете да направите реална преценка за случващото се – особено ако са замесени чувства. Ще проявявате склонност да раздухате всичко онова, което привлича вниманието ви, и навярно ще се заблуждавате. В резултат на това е възможно да преувеличавате проблемите и да се притеснявате ненужно за нещо.

 

 

КОЗИРОГ
Начало на положителни промени във важна област от живота ви. Тези промени ще бъдат свързани с възможности за личностно, професионално или духовно развитие, а нищо чудно и с някакво приключение – например пътуване или обучение в чужбина.

 

 

ВОДОЛЕЙ
Днес ще изпитате облекчение, защото някои пречки и проблеми от предишните дни ще отпаднат и няма да се налага да се напрягате особено. Всъщност ще си улесните живота, ако забравите за думата „усилие“, тъй като събитията ще следват своята собствена, а не вашата лична логика.

 

 

РИБИ
Ще бъдете по-емоционални в отношенията си с околните и много от вас ще сте настроени на романтична вълна. Ако сте обвързани, поведението на партньора ви ще ви засяга дълбоко и не е изключено да събуди стари страхове или притеснения за бъдещето.

Коментирайте

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

ХОРОСКОП

ХОРОСКОПЪТ ЗА 27 МАРТ: Водолеи, внимавайте с кореспонденцията си! Риби, чакат ви изненади!

публикувано

на

от

Виж цялата статия

ОВЕН

Много е важно днес да положите всички усилия и да поддържате топли отношения с най-близките си хора. Направете всичко, за да предотвратите сериозни разногласия с половинката си. Що се отнася до необвързаните, новите отношения, създадени през днешния ден, уви, няма да продължат дълго. Въпреки това не се притеснявайте, скоро съдбата е подготвила за вас отличен подарък. В професионален план винаги трябва да се ръководите от здравия разум и да избягвате напълно рискови действия.

 

ТЕЛЕЦ

Опитайте се днес да изпълнявате инструкциите на шефовете си възможно най-добре, защото може да решат да изпитат професионалните ви умения. Не правете планове за бъдещето и не излагайте постиженията си публично, тъй като недоброжелатели веднага ще започнат да използват срещу вас интриги. Също така не е препоръчително днес да сключвате сделки и подписвате контакти, отложете целия бизнес за по-късно, в противен случай последствията може да се окажат непредсказуеми.

 

БЛИЗНАЦИ

Във финансово отношение днес може да имате някои трудности, затова за известно време е необходимо да бъдете по-икономични. В края на деня финансовото ви състояние ще се подобри за сметка на непланиран и неочакван доход и ще може да се разпуснете малко. В сферата на здравето определено късметът ще бъде с вас и за повечето от вас няма да възникнат никакви оплаквания. Сега ще може спокойно да приберете топлите дрехи и по-често да почивате сред природата.

 

РАК

Днешният ден ще бъде благоприятен за повечето от вас въпреки капризите на съдбата. Много от вас ще имат фина интуиция, която ще ви помогне да предусещате последиците от всяка своя стъпка и да избягвате острите ситуации, които днес няма да са малко. Ще трябва да покажете сръчност и изобретателност във финансов план, тъй като могат да възникнат трудности. В семейните и любовните отношения ще успеете да успокоите своята прекомерна емоционалност и да постигнете хармония във връзката.

 

ЛЪВ

Повечето от вас днес ще искат мир и сигурност в личния си живот. За да постигнете тази цел, ще бъде доста лесно, необходимо е само да направите първата крачка. Сега много от свободните представители на вашия знак ще се отърват от натрапчивия образ на идеала си и ще се научат да търпят недостатъците на другите по-толерантно. На свой ред това ще ви помогне да започнете нова връзка. Може би тя няма да продължи много дълго, но това ще бъде напълно различен стил на комуникация и полезен опит за бъдещето.

 

ДЕВА

Тези от вас, които от дълго време са в постоянни отношения или вече са придобили семейство, ще бъдат по-малко критични при оценката на текущите събития. Повечето от семейните днес ще трябва да се заемат с домашните си задължения. Вероятно ще трябва да направите ремонт в жилището ви, както и да отделите време за децата. Това темпо на живот може първоначално да ви изглежда изтощително, но за вас  е идеален вариант. Въпреки това, в същото време си струва да бъдете подготвени за много домашни проблеми.

 

ВЕЗНИ

В професионалната сфера ще предпочетете да не се показвате твърде активни, а за известно време да останете в сянка. Недоверието и предпазливостта ви ще провокират пауза в щурмуването на кариерни висоти. Това може би е за добро, защото ще можете да наберете сили за бъдещи постижения и да избегнете участие в съмнителни начинания. В сферата на финансите трябва да бъдете по-разумни. Вероятно страстта ви към пазаруването може да разклати материалното ви благосъстояние.

 

СКОРПИОН

Днес ще ви предстоят разговори с жена, свързани с пари. Тя може да бъде от кръга ви роднини, ръководител в службата или да е представител на финансова или банкова институция. Има вероятност ще изживеете стрес или уплаха покрай събития в живота на приятели или познати. Опитайте се да им помогнете със съвет как да преодолеят проблемите си. Ваша приятелска връзка ще бъде подложена на проверка чрез намесата на други хора във вашите отношения. Потърсите допълнителни източници на доходи, например почасова работа.

 

СТРЕЛЕЦ

Днес може да сте тъжни поради липсата на близък мъж в живота ви, който е някъде надалеч или има други ангажименти. Възможни са по-сериозни ангажименти, свързани с имот или дом, в който живеете. Този ден няма да бъде благоприятен за разрешаване на подялба, свързана с наследство. Любовният ви живот почти изцяло ще зависи от емоциите и настроенията на партньора ви. Възможни са прояви на ревност или недоразумения, които да предизвикат продължителен конфликт или охлаждане на отношенията ви.

 

КОЗИРОГ

За някои от вас съдебно дело от финансов характер ще има благоприятно развитие, но няма да приключи сега. Възможни са финансови успехи за младите мъже, предимно от работа, бизнес или друга легална бизнес дейност. Не бъдете тъжни или песимистично настроени. Сега не всичко ще се реализира така, както вие искате или очаквате, и това допълнително ще ви натоварва с негативни емоции. Ще имате по-големи отговорности и ангажименти към близките и семейството си, свързани с пари.

 

ВОДОЛЕЙ

Ще имате шанс и късмет да разрешите важни за вас битови неприятности, свързани по някакъв начин с дома ви или с имот, който притежавате. Сега съдбата ще бъде по-благосклонна към вас при разрешаването на имотните или материалните проблеми. Вероятно със закъснение ще получите новина от друго населено място, свързана с неприятно събитие в живота на хора, които добре познавате. Бъдете внимателни с кореспонденция или документи, които чакате отдалеч. Възможно е да присъствате на семейно събиране.

 

РИБИ

През този ден плановете или очакванията ви, свързани със семейството ви, ще имат развитието, което вие желаете и за което ще вложите енергия и време. Ще преживеете радостни моменти или важно събитие, свързано с момиче или с млада жена. Образованието, кариерата или публична изява на дете ще бъде едно от основните събития или ангажимент през този ден. Изненадите няма да са приятни. В повечето случаи ще имат връзка с миналото ви или с тайни в семейството ви, за които не искате да си спомняте.

BG VOICE - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК
Продължете по-нататък

ХОРОСКОП

ХОРОСКОПЪТ ЗА 26 МАРТ: Раци, пазете репутацията си! Деви, късметът е с вас!

публикувано

на

от

Виж цялата статия

ОВЕН

През днешния ден е възможно да имате проблеми при съвместяването на лични и обществени интереси, тъй като чувствителността и импулсивността ви ще се увеличат значително. В този труден период не се препоръчва да участвате активно в колективни събития, а авантюрите в любовната сфера също могат да доведат до опасни ситуации. Въпреки негативите ще имате плодотворни и проспериращи във всички отношения случайни срещи. Шансовете са огромни в живота ви да влязат хора, които са готови да ви помогнат.

 

ТЕЛЕЦ

В личния ви живот при повечето от вас ще се появи чувство на подозрителност и неувереност в собствените сили, което несъмнено ще повлияе на поведението ви. Вероятно сега ще станете по-пристрастени към любимия си човек, ще се стремите да контролирате всяка негова стъпка и да го следвате, без да му позволите да диша свободно. Всичко това може да доведе до бурни скандали и конфликти, затова е препоръчително да сте по-резервирани и да дадете на половинката си достатъчно свобода да взима сама решенията си.

 

БЛИЗНАЦИ

При някои от семейните представители на знака може да се появи желание да завържат роман настрани. Но силно ви се препоръчва първо да помислите за последствията от такива действия, защото ако направите това, ще загубите завинаги доверието и разбирателството във вашето семейство. Пренасочете усилията и старанието си за организиране на съвместни дейности за отдих, като отделите достатъчно време и на децата. През деня неочаквани външни обстоятелства могат да ви попречат за постигането на професионален успех.

 

РАК

Основната причина за вашите днешни притеснения ще бъде недостигът на пари в брой. Вероятно сега ще трябва да изплатите стари дългове, но не е препоръчително да вземате нови заеми, тъй като рискът от влошаване на кредитните условия е възможен. Някои от вас ще се занимават с уреждането на дела, свързани с държавните органи, може би това ще касае наследство или данъци. Също така пазете репутацията си, защото в много отношения вашата кариера ще зависи от това как ще се представите.

 

ЛЪВ

През втората половина на деня много от вас ви очаква много бюрократична работа. Бъдете внимателни към постъпващата информация, тъй като има вероятност тя да се отрази радикално върху вашите бизнес планове за кариера. Препоръчително е да обърнете специално внимание на хроничните заболявания, тъй като в този момент рискът от възпаления е много висок. Взимайте превантивни мерки предварително. Също така е възможно настинките да имат отрицателно въздействие върху бъбреците и пикочния мехур.

 

ДЕВА

С появата на топлите дни много от вас ще усетят прилив на сили и енергия. За някои представители на вашия знак първите часове на днешния ден може да се окажат доста напрегнат период във всички сфери на дейност, но след това се очаква нещата да се променят към по-добро. Сега късметът ще ви придружава във всички начинания. Ще успеете да разрешите всички случаи, с които по-рано дори не сте се осмелявали да се заемете. Изберете си ясна цел и тръгнете към нея с увереност в собствените си способности.

 

ВЕЗНИ

През днешния ден трябва да внимавате и да не споделяте пред външни лица за своите нови бизнес планове, защото това може да повлияе неблагоприятно на очакваните от вас финансови резултати. Много от необвързаните ще имат добри възможности за нови романтични запознанства и любовни взаимоотношения, построени на общи интереси като спорт, танци или друго хоби. Ще се проявите като идеалните влюбени и животът ви ще бъде изпълнен с красота и романтика.

 

СКОРПИОН

В края на днешния ден ви се препоръчва да си вземете за няколко часа романтичен отпуск и да поговорите с любимия човек за отлаганото вече на няколко пъти ваше дългоочаквано пътуване. Единственото предупреждение е, че тогава трябва да се държите емоционално по-резервирано, защото може да си създадете проблеми. За семейните денят ще бъде тих и спокоен. Сега ще може да отделите достатъчно време на близките си хора. Вече е топло, така че опитайте да прекарате свободното си време активно и весело.

 

СТРЕЛЕЦ

Положението в професионален план за вас постепенно ще се подобрява, но днешният ден ще се отличава с известно напрежение. Причината за това е, че ще вземете твърде много работа, надценявайки силата си. Преценете обективно възможностите си, преди да започнете изпълнението на нов бизнес проект. Поискайте съвет от близък приятел или роднина как да представите идеята си пред работодателите си. Следвайте интуицията си, тя днес няма да ви подведе. Осигурете си в края на деня час-два за релакс извън офиса.

 

КОЗИРОГ

Нещата в работата ви ще започнат да се развиват положително. Много от вас ще покажат цялото си старание и отдаденост и като резултат и заплащането ще бъде подходящо. Отношенията в колектива и с вашите началници също обещават значително да се подобрят. Колегите ви ще разчитат на вашия опит. Здравето ви обаче ще изисква специално внимание. Уязвимите места ще бъдат гърбът, краката и нервната система и ако пренебрегнете симптомите на неразположение, рискувате да получите хронични заболявания.

 

ВОДОЛЕЙ

Денят ви ще бъде изпълнен с изненади и невинаги ще са приятни. Ще трябва да се откажете от своите амбиции, поне за известно време. Стремежът да направите всичко, ръководени от собствените си желания, за съжаление сега няма да работи. Много е вероятно да се сблъскате с всякакви трудности – като безпочвени слухове или офис интриги. Бъдете внимателни, не вярвайте на всички и проверявайте всяка входяща информация. Не привличайте прекомерно внимание към себе си и не търсете приключения.

 

РИБИ

Както в работата, така и в любовта днес трябва да се държите изключително мъдро. Налага се да оцените спокойствието и хармонията във взаимоотношенията, които имате. Опитайте се да ограничите отрицателните си емоции, не дразнете любимия си за нищо. Сега скандалът, направен без причина, може дори да доведе до раздяла, така че е по-добре веднъж да премълчите, отколкото да загубите напълно щастието в личния си живот. Същият съвет се отнася и до семейните представители на вашия знак.

BG VOICE - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК
Продължете по-нататък

ХОРОСКОП

ХОРОСКОПЪТ ЗА 25 МАРТ: Деви, не се претоварвайте! Стрелци, послушайте сърцето си!

публикувано

на

от

Виж цялата статия

ОВЕН

Във финансово отношение трябва да бъдете разумни и предпазливи. Денят не е най-добрият за авантюри и съмнителни инвестиции. Освен това е вероятно финансова подкрепа да бъде необходима на някой от вашите близки. В останалата част ще печелите добре, поне ще имате възможности за това. Що се отнася до здравето, няма да почувствате неразположение, въпреки че през този период съществува риск от обостряне на стари заболявания, както и настинки. Особено внимание трябва да обърнете на мускулно-скелетната система.

 

ТЕЛЕЦ

Днес ще се радвате на плодовете от труда си. Сега може малко да се отпуснете и да се насладите на положителните резултати от работата си. До известна степен ще ви бъде позволено да си почивате и мързелувате, поне докато вашите конкуренти все още нямат възможност да ви настигнат. В същото време се подгответе за тест за твърдост. Много от вас ще изпитат изкушението на властта, славата, парите или любовта. След като издържите успешно теста, ще спечелите от съдбата щедър бонус.

 

БЛИЗНАЦИ

В любовната сфера обстоятелствата ще са благоприятни за завързването на нови романтични запознанства. Повечето от вас ще бъдат отворени за интимна комуникация и сърдечни чувства. Ако наскоро е трябвало да преминете през болката от раздялата, тогава днес ще бъде благоприятен период за търсене на нов обект на чувствата ви. Въпреки това за тези, които в момента са в постоянни отношения, този ден ще бъде много напрегнат. Отношенията между партньорите могат да се влошат до известна степен.

 

РАК

Нервността ви, след това мегаломанията, желанието да прекарвате свободното си време извън семейството ще предизвикат кавги и разногласия. Трябва да направите всичко според силите си, за да поддържате благоприятна атмосферата в дома. Вашите близки ще бъдат на ваша страна във всеки труден момент, така че ги ценете. Очаква ви повишение в кариерата, нови обещаващи проекти и възможности за финансов растеж. Ще трябва да работите упорито и да полагате усилия, за да постигнете успех.

 

ЛЪВ

Без значение колко ви е трудно, не забравяйте, че всяко от вашите усилия за добруването на семейството ви ще бъде оценено по достойнство. Също така помнете, че времената на късмет и благополучие не са само благодарение на вас, но също така и на колектива, така че не се възгордявайте и се дръжте на равни начала с останалите. В противен случай цялата ви работа ще бъде пропиляна и никой няма да ви протегне ръка за помощ. От финансова гледна точка, денят ще се окаже малко непредсказуем.

 

ДЕВА

Парите могат да се появят съвсем неочаквано, което ще бъде приятна изненада за вас. По принцип не може да се каже, че ще бъдете ограничени по някакъв начин, напротив, сега ще може да си позволите повече от преди. Възможно е обаче да се сблъскате със здравословни проблеми. Натовареният работен график няма да мине току-така и ще засегне общото състояние на вашия организъм. Ето защо обърнете внимание на здравословното си състояние и избягвайте ненужното натоварване.

 

ВЕЗНИ

Денят обещава да бъде изключително интересен и по някакъв начин непредвидим. Младите представители могат да очакват приключения и вълнуващи събития. По-възрастните могат да разчитат на финансова стабилност и пълна хармония в отношенията със своите близки и семейство. Позицията на небесните тела ще благоприятства разширяването на кръга на интересите и хобитата, развитието на талантите и способностите, както и желанието за нови знания. За да постигнете целите си, ще трябва да работите усилено.

 

СКОРПИОН

В личния ви живот е препоръчително да бъдете по-резервирани и по-гъвкави в отношенията си с вашата половинка. Понякога ви е трудно да обуздаете чувствата и емоциите си. Може би ще започнете да се надъхвате, да измисляте несъществуващи проблеми, което може да доведе до конфликти и скандали. Сега просто трябва малко да разнообразите връзката си, да направите нещо ново и необичайно, само не бягайте от ежедневието, а останете за всичко сериозни. Необвързаните могат да променят своите възгледи за идеален партньор.

 

СТРЕЛЕЦ

Възможно е да искате да възстановите стари взаимоотношения, независимо дали са бизнес или ваши позабравени далечни приятелства. Послушайте сърцето си, не бързайте с решението си. Семейните ще се радват на стабилност. Между съпрузите е малко вероятно да има някакви разногласия, но подрастващото поколение може да покажат своя неотразим характер и изисквания. По принцип не е препоръчително да се потискат лидерските качества на вашите деца, а да ги подкрепяте във всяко начинание.

 

КОЗИРОГ

В професионалната сфера ще имате възможност да покажете своите организационни и лидерски качества, като по този начин ще спечелите висока позиция и престиж сред колегите си. Също така много от вас ще прегледат методите си на работа и стила на комуникация с екипа, което ще ви донесе допълнителни бонуси. Освен това ще имате по-големи шансове за издигане в кариерата, ако подобрите професионалното си ниво. Като цяло, ще имате много възможности за развитие, най-важното е да не ги пренебрегвате.

 

ВОДОЛЕЙ

Може би ще изникнат внезапни и най-малко неочаквани ситуации днес. Най-вероятно ще ви се стоварят изневиделица, тъй като късметът ви ще се е запилял другаде. Такива ситуации могат и да ви разтревожат, защото не сте подготвени за подобни изненади. Приемете нещата такива, каквито са, за да съхраните себе си за следващите дни. Някои от вас може да попаднат в капан от конфликти, които ще ви опънат нервите до скъсване. Дори да искате да избягате от нахлуващите проблеми, едва ли ще успеете.

 

РИБИ

Някои от вас могат да помислят за започване на собствен бизнес. Заслужава си да опитате, защото късметът ще бъде на ваша страна. Във финансово отношение денят ще бъде стабилен и е възможна неочаквана печалба. Ще имате и големи възможности по отношение на духовното развитие. Сега се препоръчва да спрете да се страхувате от трудностите, защото те само ще закалят характера ви и ще прибавят полезен опит. Основното нещо е да действате решително и да разчитате само на себе си.

BG VOICE - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК
Продължете по-нататък
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама

Най-четено

Всички права запазени © BG VOICE е най-влиятелният български вестник в Чикаго, САЩ и Канада BG VOICE is the Bulgarian newspaper leader in Chicago, USA and Canada