Открийте ни и в

Америка избира 2020

Болтън: “Америка може да се възстанови от един мандат на Тръмп, но не и от два”

Болтън далеч не е единственият републиканец, който критикува Тръмп. Бившият президент Джордж Буш няма да подкрепи Тръмп за втори мандат.

публикувано

на

архив

Бившият съветник по националната сигурност на президента Доналд Тръмп Джон Болтън осъди президентството му като опасно и вредно за Съединените Щати и каза, че изборите през ноември са последният начин за защита на страната от него.

В ексклузивно интервю за ABC News Болтън разкритикува остро бившия си шеф, казвайки: “Надявам се (историята) да го запомни като президент с един мандат. Можем да се възстановим от един мандат – имам абсолютна увереност. За два мандата обаче съм по-притеснен”, заяви Болтън.

В новата си книга „Стаята в която това  се случи“ Болтън описва Тръмп като „смайващо неинформиран“, вземайки „неадекватни“ и „ирационални“ решения, неспособен да отделят личните и политическите си интереси, и белязан и манипулиран от чужди противници.

Болтън далеч не е единственият републиканец, който критикува Тръмп. Бившият президент Джордж Буш и сенаторът Мит Ромни  няма да подкрепят кандидатурата за преизбиране на Тръмп.

BG VOICE - вече и в Instagram, последвайте ни.
За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК

Най-четено