Открийте ни и в

България

Борисов: Ново правителство е идеалният вариант за ГЕРБ

Ново правителство в рамките на връчения трети проучвателен мандат би означавало катастрофа за държавата.

публикувано

на

ГЕРБ приема предложението на „Демократична България” за ротационно председателство на парламента с „Продължаваме промяната”

За ГЕРБ ново правителство е идеалният вариант, за държавата – банкрут, коментира лидерът на ГЕРБ и бивш премиер Бойко Борисов.

ИТН след преговорите: Разговорът беше конструктивен

Цената на тока е висока, защото крадат. Всеки ден трупат в офшорките си огромни печалби. В други бели държави се говори кой ще е премиерът, кой ще е финансов министър, кой ще е социалният министър. В програмата на нашите хубавци има само едно нещо – Рашков на КПКОНПИ, за да ги прикрие. Поставят го там, за да им пази откраднатите пари. Но той ще ги държи в подчинение.

Вчера мафията си прави правителство. ИТН мафия ли са или не са? Ако направят правителство с ИТН, означава ли това, че правителството ще е на мафията? В България единственото важно днес е ще има ли КПКОНПИ на Бойко Рашков, нищо друго не съществува – ток, газ, вода.

ИТН след срещата с БСП: Още днес ще внесем предложението за кандидат-министри

По думите му има много работа, за да се оправи това, което направи „Промяната”. До края на годината поне още 5 млрд. дълг им трябва, за да вържат някак си баланса, посочи Борисов.

Според него цената на природния газ за август ще е с 60% по-висока.

Относно прекратения меморандума с Gemcorp ден преди публичното изслушване лидерът на ГЕРБ смята, че го замитат.

Атанасова: Избирането на Бойко Рашков за шеф на КПКОНПИ означава война с ГЕРБ

Защо не го прекратиха веднага, докладът на ДАНС е от преди три месеца. Сега замитат следите. Това са за милиарди долари корупция, подписани в Гранитна зала. Като видяха, че не могат да ги откраднат, бързо замитат следите, каза Бойко Борисов.

Според лидера на ГЕРБ ново правителство в рамките на връчения трети проучвателен мандат би означавало катастрофа за държавата. За ГЕРБ обаче това е идеалният вариант, защото още през август месец те ще затънат с ток, вода и всичко, заяви Борисов.

Тази „промяна” българинът ще усети най-силно на есен. В крайна сметка като ти дойде сметката за парното, разбираш за каква промяна става въпрос, заключи той.

BG VOICE - вече и в Instagram, последвайте ни.
За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК

Най-четено