Бианка Гаскойн, осиновена дъщеря на бившия капитан на английския национален отбор по футбол Пол Гаскойн, разкри, че щастливо се е разминала с болезнените последствия от спукан гръден имплант, за който нямала представа.

34-годишната звезда от британските ТВ риалитита, която е преминала през две операции на бюста и един лифтинг на задните части, известен като „Бразилско дупе“, разказа, че нещата станали ясни, когато решила да намали бюста си /размер 34Е/. Тогава лекарите открили спукания имплант.

Бианка поясни, че ако той е продължил да изтича без да се вземат мерки, е щяла да започне да изпитва неописуеми болки, но докторите предотвратили това.

Плашещо е. Когато ми казаха, луднах. Благодаря на Бог, че го откриха навреме и го оправиха, докато бях под упойка, иначе страшно щях да се паникьосам“ - призна тя.На 13-годишна възраст Бианка се е борила с дисморфофобията – психическа състояние, в което човек вярва, че някоя част от тялото ми е дефектна и не изглежда добре. Дори сега тя се притеснява от идеята да имат деца с приятеля й Крис Бойсън, макар че иска, поради опасения как това ще измени фигурата й. Най-големият й страх е от наддаването на тегло при бременността. Звездата не иска да става „с размерите на къща“.

Бианка е направила първото си уголемяване на бюста на 18 години, а второто – на 21, след като спечели риалити формата „Островът на любовта: Знаменитости“.

Решила е да са направи редукция, да да има „повече класа“, а също така и от желание да бъде „по-естествена“.

Вече не така импулсивна, както като по-млада, Бианка каза, че е приключила с козметичните операции, но може да си направи един лифтинг на лицето, когато остарее.

ТВ звездата е загрижена от влиянието на социалните медии върху начина, по който младите хора възприемат своя външен вид. Ако има деца, тя няма да иска те да си правят пластични операции.