Открийте ни и в

Лайфстайл

Британски актьор поиска да го дадат на лъвовете, когато умре

“Подозирам, че Рики може да се окаже малко жилав за нашите лъвове“ – коментира Кейтрин Ингланд, главен оперативен служител на ZSL London Zoo.

публикувано

на

Звездата от After Life, 59-годишният Рики Джарвейс, изрази в ток шоу желанието си тялото му да бъде дадено за храна на лъвовете в зоопарка. Това обаче няма да стане, тъй като съвсем наскоро бе отговорено, че желанието му се отхвърля от благотворителната природозащитна организация ZSL, която държи London zoo и Whipsnade Zoo.

“Подозирам, че Рики може да се окаже малко жилав за нашите лъвове“ – коментира Кейтрин Ингланд, главен оперативен служител на ZSL London Zoo.

Тя изрази надежда, че Рики може да направи различен вид дарение – парично – от своето богатство, оценявано на 102 млн. лири. Ингланд сподели, че зоопарковете едва издържат финансово заради локдауна, причинен от пандемията.

Сн: Pixabay

По думите й всеки, „който даде нещо“, е добре дошъл, за да могат да върнат лъвовете си към по-подходяща диета.

Лъв нападна спящ мъж, но получи юмрук в муцуната

Оригиналната идея на Рики беше следната:

„Би било добре да върнем нещо. Ние ядем животни и унищожаваме обиталищата им, така че аз поне мога да им върна нещо… Ще е забавно да се видят физиономиите на туристите, когато това тлъсто голо тяло бъде хвърлено и като падне, хората да се питат: това не е ли онова момче от ‘The Office?’

Новаторската идея се е зародила, както сам сподели Рики, след като през ноември той едва не умрял, като се задавил здраво с плодов крем.

BG VOICE - вече и в Instagram, последвайте ни.
За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК

Най-четено