Открийте ни и в

Любопитно

Бритни Спиърс с малка победа в съдебната война срещу баща си

Джеймс Спиърс е законен надзорник на имуществото на дъщеря си от 12 години. Той твърди, че продължава да я обича.

публикувано

на

Бритни Спиърс е пометнала

Съдебната битка на Бритни Спиърс за отстраняване на настойничеството на баща й над нейното имущество продължава успешно, като съдът не прие възраженията на бащата относно начина на делегиране на настойнически права.

Певицата внесе миналата година искане в съда за отстраняване на баща й и назначаване на финансова институция като единствен надзорник над имуществото й. Нейният адвокат Самюъл Ингъм подчерта, че певицата се страхува от Джеймс Спиърс и предпочита за настойник финансова институция.

Върховният съд на Лос Анджелис миналата година отхвърли молбата на Бритни, но все пак назначи Bessemer Trust като сънастойник заедно с бащата.

Упадъкът на една икона: Какво се случва с Бритни Спиърс?

Адвокатът на Джеиймс Спиърс, Вивиън Торийн,  имаше възражения, едно от които засягаше въпроса за неговата власт да делегира права за инвестиране. От страна на Бритни Спиърс бе заявено, че смисълът на сънастойничеството и именно да се редуцират правомощията на бащата. Неговият адвокат обаче настояваше съдът да уважи решението от 2019 година за самостоятелно настойничество.

Възражението бе отхвърлено от съда и сега Джеймс Спиърс и Bessemer Trust, по силата на решението, трябва да работят заедно върху бюджет и инвестиционно предложение за имуществото на Бритно Спиърс.

Следващото заседание по делото за надзорничеството е насрочено за март.

Джеймс Спиърс е законен попечител на имуществото на дъщеря си от 12 години. Той твърди, че продължава да я обича.

27-годишното гадже на Бритни Спиърс публично обиди баща й

По време на съдебната битка феновете на звездата сложиха начало на движението #FreeBritney , като смятат, че бащата е злоупотребил с това, което трябваше да бъде временно настойничество.

Доста знаменитости също изразиха подкрепа за певицата. Между тях са Бет Майлдър и Сара Джесика Паркър.

BG VOICE - вече и в Instagram, последвайте ни.
За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК

⇩ Коментирайте ⇩

Най-четено

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА