Открийте ни и в

Любопитно

Всеки трети в САЩ иска да е безсмъртен

Някои от по-младите искали и да бъдат замразени

публикувано

на

Около 33% от американците са готови да изпият хапче, което ще ги направи безсмъртни, сочи проучване на Тексаския университет, цитирано от изданието “Дейли мейл”.

В допитването са взели участие 911 американци. Мъжете имат по-голямо желание от жените да бъдат безсмъртни, сочат данните.
Участниците трябвало да отговорят дали са готови да се подложат на терапия, която би могла да удължи значително живота им – да изпият хапче, което е разработено от лекари.

42% от анкетираните американци отхвърлят предложението за хапче за безсмъртие, а 25% са колебливи в отговора си.
Участниците в допитването били разделени на три групи според възрастта им: млади хора между 18 г. и 29 г.; хора до 72 г., и такива, чиято средна възраст е 88 г.

Всички те дали близки отговори на повечето въпроси. На въпрос дали искат да бъдат замразени отговорите на участниците от различните възрастови групи се различавали. 32% от тези в средната възрастова група изразили желание да бъдат замразени, а сред най-възрастните – едва 24%.

Различава се и възрастта, на която искат да бъдат замразени. По-младите искат да останат завинаги на 23 г., а по-възрастните – на 42 г.

BG VOICE - вече и в Instagram, последвайте ни.
За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК

Най-четено