Открийте ни и в

ФОТОГАЛЕРИЯ

ГАЛЕРИЯ: Борба за живот на Бахамите след ужаса Дориан

публикувано

наДжулия Айлин минава през придошлите води след урагана във Фрийпорт на Бахамите, за да спаси домашните си любимци. Кадарът е заснет на 3 септември. (Сн.: AP Photo/Tim Aylen)

Джулия Айлин минава през придошлите води след урагана във Фрийпорт на Бахамите, за да спаси домашните си любимци. Кадарът е заснет на 3 септември. (Сн.: AP Photo/Tim Aylen)

Матю Айлин гази през водите във Фрийпорт, за да стигне до спасителния екип, който е дошъл заради него. Той успява да оцелее, въпреки, че е бил приклещен в къщата си по време на бурята.  (Сн.: AP Photo/Tim Aylen)

Това е последният останал пясък в Холъндей бийч, Флорида, който жителите пълнят в чували, готвейски се за прииждащата буря. (Сн.: AP Photo/Wilfredo Lee/БТА)

Джорджя Бернард (в дясно) и Ана Перез пълнят пясъчни чували в Холъндей бийч, Флорида преди да дойде Дориан (Сн.: AP Photo/Wilfredo Lee/БТА)

Жителите на Бахамите, Флорида, Джорджия и Северна Каролина се запасяват с вода, храна и продукти за седмица преди Дориан да удари крайбрежието. Снимката е от Дави, Флорида. ( Сн.: Charles Trainor, Jr./Miami Herald via AP/БТА)

Хората на Бахамите се редят на опашки за вода часове преди Дориан да се стовари като ураган от четвърта степен върху острова (Сн.: AP Photo/Ramon Espinosa)

72-годишният Джеймс Уолф (в ляво) и съпругата му Илайн инсталират защитни ламарини на прозорците в тяхната къща във Веро бийч, Флорида преди удара на Дориан (Сн.: AP Photo/Ellis Rua/БТА)

В Бревърд каунти, Флорида се подготвят за урагана. Хората изкупуват дърени прегради и други материали, за да защитят домовете си от урагана (Сн.: Tim Shortt/Florida Today via AP/БТА)

Стелажите  по магазините за хранителни стоки във Флорида бързо се изпразват. Хората са запасяват с вода, хляб, мляко и консерви преди урагана (Сн.: AP Photo/Marcus Lim/БТА)

Жители на Хайлеа, Флорида чакат на опашка за газ пред BJ’s Wholesale Club в подготовка за идващия ураган Дориан (Сн.: AP Photo/Lynne Sladky/БТА)

НАСА публикува в четвъртък снимка от Космоса на урагана-чудовище Дориан, направена от Международната космическа станция  (Сн.: NASA via AP/БТА)

Живеещият във Форт Пиърс, Флорида Боб Макданиел се запасява с бензин преди удара на Дориан. Горивото ще му е нужно за генератора, който ще ползва в дните след като бурята премине (Сн.: Eric Hasert/TCPalm.com via AP/БТА)

Над 100 камиона раздават безплатни пясъчни човали в Бревард каунти, Флорида. (Сн.: Tim Shortt/Florida Today via AP)

Сателитна снимка над Атлантическия океан от събота, 31 август 2019 г., показва огромната мощ и размер на Дориан, който се е насочил към Бахамите. (Сн.: NOAA via AP/БТА)

Сателитна снимка над Атлантическия океан от събота, 31 август 2019 г., показва огромната мощ и размер на Дориан, който се е насочил към Бахамите. (Сн.: NOAA via AP/БТА)

 Най-четено