Открийте ни и в

Крими в САЩ

Двойна доживотна присъда за мъж, “наел” змия да убие жена му

Подозирайки смъртта на дъщеря им, семейството й подава жалба в полицията и е започнато разследване

публикувано

на

Разбра се, че жена, загубила живота си в Индия миналата година, е починала от ухапване от отровна змия, която съпругът й е „наел“. Когато събитието беше отразено в пресата, то шокира целия свят, а изявленията, които бяха отразени в съда, смразиха кръвта на всички присъстващи на делото.

Кобрата и гърмящите змии, които са се превърнали почти в символите на Индия, са били обект на невероятното убийство. Съдът призна мъжа за виновен, като постанови, че е планирал да убие жена си, като е наел двете змии.

Индийският съд, който разследва подозрителната смърт на 25-годишна жена, починала миналата година и чието име е разбрано, че е Утра, стигна до невероятни подробности и разкри, че жената всъщност е била убита от съпруга си.

Подозирайки смъртта на дъщеря им, семейството й подава жалба в полицията и е започнато разследване на инцидента. Семейството на Утра твърди, че дъщеря им е била постоянно тормозена от семейството на съпруга си заради спор за зестрата.

След разследване на полицията съдът реши, че мъжът, чието име е разкрито като Кумар, е “наел” гърмяща змия и една кобра от ловец на змии и е причинил смъртта й, като ги е пуснал върху жена си. Той беше арестуван по обвинение в убийство повече от година след инцидента.

При приключване на съдебното дело съпругът убиец получи двойна доживотна присъда. Изявленията на мъжа обаче по време на делото и думите му за причината за убийството предизвикаха нов шок и ужас у всички.

Според новините в CNN International, Кумар и Утра се срещат в сайт за сватовство през 2018 г. Утра има някои затруднения и търси някой, който да я приеме такава, каквато е. За да могат Кумар и Утра да се оженят, семейството на жената дава на семейството на Кумар 720 грама злато, 6700 долара и кола като зестра.

Двойката се жени след няколко месеца. Но семейството на Кумар започва иска повече от семейството на Утра. Извинението им били психическите проблеми, които горката жена е изпитвала.

При инцидента, който се случва през 2020 г., Утра е наранена при ухапване от гърмяща змия в дома си през март и е хоспитализирана. Нещастната жена, оцеляла при първото нападение на змията, е нападната за пореден път. Този път от “наетата” кобра, два месеца по-късно през май, и тя губи живота си.

Криминалистите потвърдиха, че жената е починала от змийската отрова.

BG VOICE - вече и в Instagram, последвайте ни.
За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК

Най-четено