Открийте ни и в

Политика

Демерджиев: Ще продължа да изпълнявам функциите си на министър със същата отговорност

Ако остане вътрешен министър

публикувано

на

Ако името ми фигурира в указа на президента за назначаване на служебния кабинет, с най-голямо удоволствие ще продължа да изпълнявам функциите си със същата отговорност.

Това обяви в парламента вътрешният министър Иван Демерджиев, на запитване дали би останал на поста в нов служебен кабинет.

Той каза, че не са водили такива разговори.

Пиян мята пиратки от терасата си по клиенти на ресторант в Айтос. Псува и заплашва полицаи

Попитан какви ще са приоритетите, ако остане министър, Демерджиев посочи, че има много неща за вършене.

“Нека да изчакаме произнасянето на президента по темата, защото не е добре сега да си измислям приоритети без да ми е гласувано това доверие и да ми е дадена тази отговорност”, добави служебният министър.

Кръвосмешение ли уби Лиза Мари Пресли?

На въпрос дали връщането на хартиената бюлетина прави работата на МВР по гарантирането на честността на вота по-трудна, Иван Демерджиев каза, че в този случай са много повече спекулациите, повече са престъпните посегателствата по отношение на честността на вота.

“В същото време ни дава малко повече възможности да заловим лица, които се занимават с тези деяния”, уточни Демерджиев.

Основните усилия на МВР ще бъдат хората, които стоят зад деянията, свързани с изкривяване на вота, да бъдат изобличени и заловени.

Според Демерджиев хартиената бюлетина изправя разследващите пред предизвикателството да се борят с много по-голям обем престъпност, но им дава възможност и да заловят по-голяма част от хората, които се занимават с тези престъпления.

BG VOICE - вече и в Instagram, последвайте ни.
За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК

Най-четено