Открийте ни и в

Общество

Детска градина „Пинокио“: нокти във врата, люлка в корема и синьо око

Майка от Русе твърди, че върху 5-годишния й син Благовест е упражнено насилие

публикувано

на

Детска градина „Пинокио“: нокти във врата, люлка в корема и синьо око

Майка от Русе твърди, че върху 5-годишния й син Благовест е упражнено насилие в детска градина „Пинокио“.

“Връщайки се от градина и обличайки вкъщи сина ми, видях тези следи по врата му и синини. Попитах го какво е това, кой ти го причини, някое детенце ли, а той ми отговори: Не, госпожа Пенева”.

“Госпожа Пенева е впивала нокти във врата му. Има белези и синини по ръцете и аз разполагам с медицинско свидетелство.

Не исках да разговарям с директорката, защото просто явно нямаше смисъл при третия инцидент. Предните два бяха в рамките на един месец, когато люлка го удари в корема, а после се върна и с насинено око.

Майка парамедик оказа помощ на тежко пострадала в катастрофа: Не разпозна дъщеря си

Тогава не пуснах жалба, сега съжалявам, но предупредих директорката, че ако се случи трети път нещо с моето дете, ще подам сигнал”, каза майката на Благовест пред NOVA.

Директорката на детска градина „Пинокио“ пък заяви: “Този случай има предистория. Детето е записано в първа възрастова група. Но през предходните две учебни години той има 130 посещения в детската градина. През настоящата учебна година детето има само 38 присъствия. Неслучайно казвам всичко това, но за краткото посещение на детето в детската градина, ние като педагогически екип сме установили, че детето проявява агресивно поведение”.

Веднъж е хвърлило столче по прозореца, друг път е бутнало столчето на друго дете и то е паднало на земята. Детето е усмирявано от учителки, но се с нокти, а с хващане за ръка и думи.

BG VOICE - вече и в Instagram, последвайте ни.
За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК

Най-четено