Открийте ни и в

България

Донев: Да живее независима България! Преуспявянето е споделената ни цел!

След 10 дни ни предстои да направим избор, който ще определи идните дни на България, заяви служебният премиер от Велико Търново

публикувано

на

Гълъб Донев: Имаме пълна, на 100%, диверсификация

Служебният премиер Гълъб Донев поздрави българския народ за Деня на независимостта. Той присъства на тържествената-заря проверка във Велико Търново.

“Да живее свободна и независима България! Да живее българският народ” е възглас, който сякаш чуваме и днес, макар и с огорчение.  Освобождение, съединение и независимост са историческият сплит, който свързва Третото българско царство с Първата българска държава, създадена през 681 г.”, започна речта си премиерът.

“Независимостта на българската държава е кауза, която преди 114 години събира в един сноп очакванията на народа и действията на народните избраници. След 10 дни ни предстои да направим избор, който ще определя идните дни на България. Избраните от народа ще получат призванието да сбъднат завета – “Съединението прави силата”. Уроците на историята могат да ни спестят историческите грешки, които има риск да допуснем отново”, каза още Гълъб Донев и призова да “да си подадем ръка над разделителните линии в името на единението”, обърна се към събралото се множество Донев.

Криптокралят: Не харча повече от $600 000 за часовник. Конфискуваха му McLaren-и и Lamborghini Взеха на мушка сателитите на Мъск. Руснаците с предупреждение

“Преуспяването на България е споделената ни цел. Да живее свободна и независима България! Да живее българският народ!”, така завърши премиерът на България.

 

BG VOICE - вече и в Instagram, последвайте ни.
За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК

Най-четено