Открийте ни и в

България

До 20 ноември лифт картите в Пампорово на миналогодишните цени

От четвъртък, 22 септември, се пускат в продажба лифт карти на миналогодишните цени

публикувано

на

До 20 ноември лифт картите в Пампорово на миналогодишните цени

Ръст на ранните записвания за зимния сезон в Пампорово се наблюдава както по отношение на българските туристи, така и при чуждестранните, заяви Мариан Беляков, изпълнителен директор на „Пампорово“ АД.

Повишеният интерес опровергава прогнозите

за предполагаемо изчакване при планирането на ваканционните пътувания в период на непредсказуема инфлация.

Интерес към курорта предимно български туристи, както и ваканционни групи от съседните балкански държави, Великобритания и Ирландия се очертават като основен контингент за предстоящия ски сезон в Пампорово. 

Диамантът Кохинор върху короната на кралицата: четири държави претендират за него

От „Пампорово“ пускат от четвъртък, 22 септември, в продажба лифт карти на миналогодишните цени, като промоционалният период важи до 20 ноември.

Новата ски карта “Select”, която е предложена за ранна продажба е с отворени дати за ползване през зимния сезон, като са възможни опции от полудневна до 7 последователни дни.

Промоционалната продажба на лифт карти

запазва цените от предходния сезон –  45 лв. за деца (от 7 до 11 г.), 59 лв. за младежи (от 12 до 17 г.) и лица над 65 г., както и 75 лв. за възрастни (от 18 до 64 г.).

Руснаците питат Google: Как да напусна Русия?

Преференциалните условия остават в сила и за покупка на сезонни лифт карти – за целия сезон без ограничения или само за делнични дни. 

Доклад на ЦРУ: Руски войници са били избити от извънземни преди почти 30 години

Картите на промоционални цени са достъпни за покупка само през официалната интернет платформа на „Пампорово“ АД.  Получаването на ски картата е възможно безконтактно през pick-up устройствата в курорта, чрез сканиране на QR код, генериран при закупуване през онлайн магазина, или на касите, срещу предоставяне на електронен ваучер през мобилно устройство, или на хартиен носител,  според информация от дружеството.

 

BG VOICE - вече и в Instagram, последвайте ни.
За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК

Най-четено