Открийте ни и в

България

Зам.-шефът на СДВР към полицаите: Вие сте истинските герои на отминалия грозен ден

„Много други трябва да се срамуват“, категоричен е Златанов по адрес на вдъхновителите на вечерта на насилие

публикувано

на

Зам.-директорът на СДВР Антон Златанов поздрави колегите си за Съединението в емоционален пост, провокиран от коментарите в общественото пространство след безредиците и насилието на 2 септември вечерта. Златанов признава, че го боли от разделението в българското общество. Той разказва за събитията от първия ред на участник в тях.

„Всички вие, които подклаждате насилие и призовавате за ескалация, осъзнавате ли, че можеше това да коства човешки живот? На българин, независимо дали протестиращ, полицай или журналист! Осъзнавате ли, че основната заслуга това да не се случи беше на полицията? Но отново всеки вижда само своята истина! И се търси врагът! Като няма друг наоколо, е лесно униформените да са твоят враг“, пише с горчивина полицейският шеф.

Разединение на Съединението: Протест и контрапротест в неделя

И поздравява колегите си от МВР, защото, по думите му, те са истинските герои от „отминалия грозен и срамен ден“. „Много други трябва да се срамуват“, категоричен е Златанов по адрес на вдъхновителите на вечерта на насилие. Зам.-шефът на СДВР със съжаление прави заключението, че „манипулацията успя, защото разедини народа още повече“.

BG VOICE - вече и в Instagram, последвайте ни.
За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК

⇩ Коментирайте ⇩

Най-четено

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА