Открийте ни и в

САЩ

Звук като от експлозия предизвика паника в мол във Вирджиния

Полицията на Феърфакс обяви, че разследването не е открило доказателства за въоръжено нападение на мястото

публикувано

на

Докато звуците от експлозии, чути в търговски център в американския щат Вирджиния, предизвикаха паника, клиентите, които мислеха, че има въоръжено нападение, избягаха от сградата.

Експлозиите, внезапно чути при инцидента, станал тази неделя в Tyson Corner Mall във Феърфакс, Вирджиния, предизвикаха паника сред обитателите на сградата.

Клиентите, които помислили, че има въоръжено нападение срещу търговския център заради звуците от експлозии, се уплашили и избягали от сградата.

Полицията във Феърфакс направи изявление за инцидента и заяви, че екипи са изпратени в търговския център Tyson Corner Mall, за да разследват инцидента, и предупреди гражданите да стоят далеч от района.

Скоро обаче полицията на Феърфакс обяви, че разследването не е открило доказателства за въоръжено нападение на мястото.

Заявявайки, че търговският център е напълно претърсен, полицията съобщи, че осветителна система в сградата е паднала на земята, причинявайки силни звуци, подобни на експлозия.

Беше заявено, че търговският център е бил отворен отново малко след инцидента.

От друга страна, по време на сбиване, избухнало в Tyson’s Corner Mall на миналия 18 юни, беше открит огън и в резултат на инцидента клиентите панически се евакуираха сградата, а някои се скриха в магазините на мола.

BG VOICE - вече и в Instagram, последвайте ни.
За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК

Най-четено