Открийте ни и в

Америка избира 2020

Демократите поведоха и на двата балотажа в Джорджия (НА ЖИВО, РЕЗУЛТАТИ)

Резултатите непрекъснато се променят

публикувано

на

Балотаж Джорджия: 

В Джорджия гласуват на балотажи за двете места от южния американски щат в Сената. Изходът от изборите е от решаващо значение за контрола върху горната камара на Конгреса на САЩ. В балотажа се състезават републиканците Дейвид Пердю и Кели Льофлер срещу демократите Джон Ософф и Рафаел Уорнок.

РЕЗУЛТАТИ: Кой контролира Конгреса

Сн.: АП/БТА

За да има мнозинство в Сената, което ще позволи на новоизбрания президент Джо Байдън да прокарва по-лесно политиките си, Демократическата партия се нуждае от тези две места.

В момента републиканците имат 50 сенатори, а демократите – 48.

Ако двете партии имат по равен брой места в Сената, то тогава решаващ при гласуванията ще е вотът на вицепрезидента на САЩ, демократката Камала Харис, която по конституция е председател на горната камара на Конгреса.

Демократите вече контролират Камарата на представителите.

Джо Байдън спечели изборите в Джорджия с преднина от по-малко от 12 хиляди гласа.

Вероятно резултатите в Джорджия ще са готови след няколко дни

Какво ще стане, ако републиканците и демократите спечелят по едно място?

Проф. Иван Иванов обясни:

„Това ще е предизвикателство за Джо Байдън. В нормални условия това не би било проблем. Байдън е творение на Сената и е в добри отношения с Мич Макконъл. Говорихме, че двамата могат да работят за прокарване на един центристки дневен ред, който може да включи законопроекти, които са приемливи и за двете страни, и биха довели до икономически подем на страната. Проблемът е доколко Макконъл ще се върне към неговите по-ранни години в Сената и ще си спомни добрите отношения с Байдън, или вместо това ще се изолира. Тук зависи каква роля ще игра напускащият президент Доналд Тръмп“.

Митков: В сряда Пенс няма да оспори победата на Байдън

Златин Митков, преподавател в университета в Централна Флорида каза:

„Майк Пенс няма да оспори победата на Джо Байдън. Доста силна атака ще има от страна на сенатор Тед Круз. Това обаче няма да промени резултатите и те ще бъдат сертифицирани. Аз не мисля, че ще има сериозно разделение между републиканците. Ако изборите в Джорджия бъдат загубени, може да се очаква някакво разделение. Аз по-скоро очаквам, че ще има републиканци, които временно ще се отцепят, за да си зададат въпроса какъв е пътят на партията – към по-агресивна политика като тази на Тед Круз или не.“

Кели Льофлер: Ще продължим да се борим

„Всеки законен вот ще бъде преброен. Сутринта отивам във Вашингтон, за да продължа да се боря. Ще продължим да се борим за този президент. Призовавам всеки един американец да продължи да се бори за нас, ние ще продължим да се борим за вас. Искаме да защитим американската мечта и никога няма да спрем да се борим за тази държава“, каза Кели Льофлер, сенатор и кандидат от републиканската партия за място в Сената.

Сн.: АП/БТА

Гуинет каунти спира броенето за тази вечер

Окръг Гуинет, предградие на Атланта, приключи броенето за деня, оставяйки малко под 4800 отсъстващи и малко на брой военни бюлетини непреброени, съобщиха от окръжните власти. Окръгът е преброил всички бюлетини от деня на изборите, предварително лично подадените и повечето получени по пощата, те са публикувани на уебсайта на държавния секретар, каза говорителят на окръга Джо Соренсън. Окръгът ще започне да брои малкия брой бюлетини в сряда сутринта в 8 часа.

Има голяма вероятност и двамата кандидати на демократите да спечелят

Гласовете от района на Атланта бяха преброени, заради което настъпи траен обрат в състезанието между Уорнок и Льофлер. Това заяви проф. Иван Иванов от университета в Синсинати.

„Можем да допуснем, че шансовете на Уорнок да бъде избран за афроамерикански сенатор от Джорджия са много големи. Това е исторически момент, не само за Джорджия, но и за правата на афроамериканците. Той е и пастор, който води литургии в църквата на Мартин Лутър Кинг, така че има голяма символика.“

Със сигурно кой е избран в надпреварата Ософф – Пардю няма да знаем нито тази вечер, нито утре, каза още проф. Иванов.

От своя страна Златин Митков, преподавател в университета в Централна Флорида каза:

„Разликата между Пардю и Ософф са няколкостотин гласа и гласовете от урбанизираните райони може да се окажат ключови. Много е вероятно Ософф също да спечели, което пък може да отключи „кутията на Пандора“. Ософф е 50/50 с Пардю. Остава да се преброят и гласовете от тежко демократичните каунтита. Ософф няма да е исторически избор, но той също е обвързан с движения за правата на малцинствата“.

Пардю е по-предпочитаният кандидат, докато Льофлер не успя да спечели избирателите, казаха експертите.

„Тя е подкрепила 100% от предложенията на Доналд Тръмп, което мисля обяснява тази голяма разлика с нейни опонент“, каза още Митков.

По думите му Льофлер представлява по-радикалното крило в Републиканската партия.

„Ако демократите спечелят и двете места, това само ще разпали техните безпрецедентни атаки над демократичните институции“.

При 98% от гласовете

 

Експерти: Шансовете кандидатите на Демократическата партия да спечелят са големи

Гласовете от района на Атланта бяха преброени, заради което настъпи траен обрат в състезанието между Уорнок и Льофлер. Това заяви проф. Иван Иванов от университета в Синсинати.

„Можем да допуснем, че шансовете на Уорнок да бъде избран за афроамерикански сенатор от Джорджия са много големи. Това е исторически момент, не само за Джорджия, но и за правата на афроамериканците. Той е и пастор, който води литургии в църквата на Мартин Лутър Кинг, така че има голяма символика.“

От своя страна Златин Митков, преподавател в университета в Централна Флорида каза:

„Разликата между Пардю и Ософф са няколкостотин гласа и гласовете от урбанизираните райони може да се окажат ключови. Много е вероятно Ософф също да спечели, което пък може да отключи „кутията на Пандора“. Ософф е 50/50 с Пардю. Остава да се преброят и гласовете от тежко демократичните каунтита. Ософф няма да е исторически избор, но той също е обвързан с движения за правата на малцинствата“.

Според него, ако демократичните кандидати победят, това ще доведе до повече недоверие и вероятно – до насилие по улиците.

При 96 % от гласовете

Нов обрат – кандидатът на демократите Рафаел Уорнък поведе с почти 1 процент пред опонентката си Кели Льофлер.

Разликата между Джон Ософф и Дейвид Пердю пък е едва 0,3%.

 

При 92% от гласовете

При преброени 92% от преброените гласове на балотажа за Сенат в Джорджия, резултатите все още са твърде близки, за да е ясно кой е категоричният победител.

Все още има над 171 000 гласове от демократично настроеният окръг ДеКалб, които не са отчетени.

В момента кандидатите на републиканската партия Дейвид Пердю и Кели Льофлер изпреварват съперниците си от Демократическата партия Рафаел Уорнок и Джон Ософф.

Експерт: Републиканците разбраха, че рискът е голям

„Дори думите на Тръмп, че изборите няма да са честни, да са имали ефект, републиканците разбират, че ако не спечелят поне едно от местата, демократите ще имат пълен контрол поне за 2 години. Рискът е голям, за да го поемат – тези, които искат Щатите да са по-консервативни, да са пробизнес ориентирани, да няма европейски тип здравно осигуряване. Така че това изигра по-голяма роля, отколкото реториката на Тръмп. Хората направиха калкулациите и излязоха да гласуват. Бих казал, че това може да е щастливо обстоятелство за републиканската партия, но проблемите тепърва започват за тях“, смята Златин Митков, преподавател в университета в Централна Флорида.

При преброени 88% от гласовете

При преброени 88% от гласовете в Джорджия, кандидатът на Демократическата партия Рафаел Уорнък изостава с около 2% от опонента си Кели Лофлър.

Демократът има 48,9% от гласовете, а републиканката – 51%.

В същото време другият кандидат на Демократите Джон Ософф получава подкрепата на 48,52% от хората, а Дейвид Пърдю – 51,4%.

Окръг ДеКалб е рекордьор по лично предварително гласуване

Най-много хора, които са гласували предварително лично, са от окръг ДеКалб, каза Габриел Стерлинг от кабинета на щатския секретар.

Окръгът е силно демократичен и изигра ключова роля за победата на Джо Байдън в щата Джорджия.

Лично във вторник са гласували около 60 000 души.

Джон Ософф и Рафаел Уорнок. Сн.: АП/БТА

Освен това във вторник личното гласуване в ДеКалб подмина стойностите от това през ноември миналата година на президентските избори.

Окръг Чатъм може да е готов с броенето до 23 часа

Надзорникът на изборите Ръсел Бриджис прогнозира, че по-голямата част от окръг Чатъм ще бъдат предадени на държавния секретар до около 23:00 часа.

„Когато приключим тази вечер, вероятно ще имаме около 3000 отсъстващи бюлетини“, каза Бриджис.

Това не включва бюлетините, идващи от чужбина или от военните, които могат да пристигат до петък.

Длъжностното лице заяви, че Изборната комисия е в процес на изготвяне на таблици за всички резултати, които имат.

Що се отнася до избирателната активност, това все още не е ясно.

Сн.: АП/БТА

Бриджис каза, че ще нарече днешното гласуване „Постоянно.”

Селата гласуват за Тръмп, градовете – за Байдън

Селските райони предимно гласуват за Тръмп, каза Златин Митков, преподавател в университета в Централна Флорида.

„В САЩ процесът на урбанизация оказва идеологическо влияние, поради доста фактори, независимо в кой щат“.

„Идеологията се мени, хората започват да искат здравеопазване, имат по-либерални възгледи за брака, за половата ориентация, за по-голяма намеса на държавата за регулация в определени индустрии, по-голямо съсредоточаване към климата. Това го виждаме, с малки изключения, в САЩ. Всички градове предимно гласуват за демократичните кандидати“.

Най-скъпият балотаж

Целият обем на похарчени средства за кампаниите в Джорджия за балотажа е приблизително същия, какъвто са похарчени от кампанията на Байдън и на Тръмп в национален мащаб, без да се броят средствата от частни фондове.

„Говорим за 1,830 млрд. долара похарчени в един щат. Това е безпрецедентно“, каза проф. Иванов.

Разубедени ли са републиканците?

Проф. Иванов заяви, че кампанията, водена от Тръмп, е подкопала вярата в демокрацията.

„Джорджия клони към „червените“. Сега обаче, цялата тази 2-месечна кампания, която се водеше от Тръмп и негови поддръжници, постави под въпрос демократичността и легитимността на институциите. И действително се очакваше до днес, че ще има някакъв такъв ефект, който да демотивира част от Републиканската партия, която да повярва, че изборите са фалшифицирани, независимо дали гласуват, или не, няма да постигнат нищо. В момента това, което виждаме като резултати, при 65%, близостта между двамата кандидати показва, че електоралните нагласи са същите като преди два месеца. Като че ли цялата тази кампания не е успяла да разубеди един съществен дял от републиканците, които поради липса на доверие в институциите да не отидат да гласуват“

Смъртни заплахи

Служителите, отговарящи за изборите във Фултън Каунти, са получавали заплахи за живота си в навечерието на балотажа, каза директорът на изборите в окръга Ричард Барън пред репортери.

По думите му в окръга не е имало сериозни инциденти. Един мъж обаче е отправил бомбена заплаха срещу изборните секции, след което ФБР са посетили дома му.

„Човекът каза, че във вторник в изборните секции ще избухнат бомби“.

Няколко служители от окръга са получили смъртни заплахи и обиди на расова основа. Те са отправяни най-вече по телефона.

Кампанията не успя да убеди колебаещите се избирателите

Републиканците със сигурност ще спечелят едното от местата в Сената. Това прогнозира Златин Митков, преподавател в университета в Централна Флорида.

Според него това се дължи на близо 30-годишната традиция Джорджия да гласува за Републиканската партия. Той смята, че гласоподавателите от урбанизираните територии могат да обърнат резултата.

„Урбанизираните територии традиционно гласуват за демократите. Такава е идеологията им. Джорджия е уникална – 50% живеят в градове от селски тип, а други 50% живеят в урбанизирани територии. Това е безпрецедентно. Това е добър пример за изследване, но е рисково и за двете партии.“

От своя страна проф. Иван Иванов от университета в Синсинати каза, че разликата между кандидатите ще бъде под 1%.

„Това означава, че до края на нощта няма да знаем кои са победителите“.

Златин Митков каза още, че никога досега не е имало толкова голяма дезинформация от страна на политическите лица.

Първи резултати

Минути след затварянето на избирателните секции в Джорджия, вече са ясни част от резултатите, които позволяват да се даде ранна картина за състезанието.

Повечето резултати, които в момента излизат, са от предсрочното гласуване, което благоприятства демократите.

Демократът Рафаел Уорнок и кандидата на републиканците Кели Льофлер:

Ето как изглеждат резултатите в надпреварата между демократа Джон Ософ и републиканския кандидат Дейвид Пердю:

Равенство на гласовете

Гласовете на избирателите в американския щат Джорджия се разделят поравно между кандидатите на републиканците и демократите на частичните избори за Сенат, предаде Reuters, като се позова на екзит пол на социологическата агенция „Едисън рисърч“.

От проучването става ясно, че около половината от гласувалите на частичните избори за Сенат са гласували за републиканеца Доналд Тръмп на американските президентски избори през ноември миналата година, а другата половина са гласували за кандидата на Демократическата партия Джо Байдън.

450 000 души в окръг Фултън са гласували до момента

Повече от 450 000 души в окръг Фултън, който включа Атланта, са гласували на балотажа, според директора на изборната комисия в окръга Ричард Барън. За сравнение, в изборния ден на 3 ноември гласът си са дали 528 000 души.

"New York Times": Конгресът трябва да започне импийчмънт срещу Тръмп, отново

„Не е като през ноември, но за балотаж е доста впечатляващо“, каза Барън.

Барън каза, че поне 71 000 души са гласували във вторник, но той определи това като „груба цифра“.

Той каза, че публикуването на резултатите от предсрочното гласуване ще бъде споделено в 20:00.

„Надяваме се, че по-голямата част от резултатите ще бъдат готови до полунощ“, каза той.

Американските пощи намериха 210 бюлетини

Системата за регистрация на гласоподаватели в Джорджия (ENET) вече ще работи до 2 часа сутринта в сряда вместо до 23 часа, което ще помогне за обработката на бюлетините, получени по пощата, заяви представител на избирателната комисия в щата Габриел Стерлинг.

„По-голяма част от бюлетините, включително почти всички, получени до вчера, ще бъдат обработени довечера“, каза той.

Отделните секции обаче ще се нуждаят от повече време да преброят бюлетините, подадени в изборния ден. Подадените гласове от военните трябва да пристигнат и да бъдат обработени до петък.

В последните минути от изборния ден, пощенската служба на САЩ заяви, че са намерили 210 бюлетини, които са предадени на изборните власти.

„Стойте в опашката“

В последните часове преди затварянето на избирателните секции, в социалните мрежи се появиха призиви „Стойте в опашката“.

Как републиканците планират да оспорят победата на Джо Байдън

Новоизбраните президент Джо Байдън и вицепрезидент Камала Харис, бившият държавен глава Барак Обама и редица знаменитости, сред които Деми Ловато и Леонардо ДиКаприо, призоваха жителите на Джорджия търпеливо да изчакат реда си на опашката пред избирателите секции.

 

В призивите се включи и кандидатът на Демократическата партия за мястото в Сената Джон Ософ.

 

Броени минути преди балотажът да приключи, пред много от секциите се извиха дълги опашки.

Според съобщенията в Twitter на Байдън и неговите симпатизанти, ако човек се е нареди на опашка до 7 вечерта, то той може да упражни правото си на глас.

Затова и редица водещи фигури от Демократическата партия призоваха в социалните мрежи хората да изчакат реда си и да гласуват.

Кога ще знаем кой е победителят?

Всичко зависи от това колко близки ще са резултатите между кандидатите на двете партии. Но по всичко изглежда, че резултатът няма да е ясен тази вечер. Експерти смятат, че е по-вероятно победителят да бъде обявен в сряда или дори по-късно.

Повече от 3 милиона хора са гласували предсрочно досега, но изборната администрация не може да започне да брои бюлетините, докато избирателните секции не затворят.

Embed from Getty Images

Избирателна активност на чернокожите

За да победят демократите, те се нуждаят от силна избирателна активност от страна на чернокожите, които формират ядрото на партията в щата. В исторически план, на Демократическата партия й е било трудно да мобилизира малцинствата да се явят на непрезидентски избори.

Embed from Getty Images

Демократичната фирма TargetSmart прогнозира, че ранното гласуване на чернокожите всъщност е слабо в сравнение с ноември, но предстои да стане ясно дали това ще е достатъчно.

Байдън обеща: Спечелим ли в Джорджия, „веднага“ ще изпратим чекове по $2000

Ще се появят ли привържениците на Тръмп?

Републиканците се нуждаят от силна подкрепа в деня на балотажа, за да стопят преднината на демократите от предсрочното гласуване. Съществува обаче опасението, че неоснователните на атаки на отиващия си президент ще обезсърчат избирателите, особено в най-консервативните части на щата.

Защо балотажът в Джорджия е толкова важен?

Състезанието за двете места в Сената ще определи дали републиканците ще запазят контрола си, което ще окаже силно влияние върху възможността на Джо Байдън да прокарва редица политики.

Ето някои неща, върху които резултатите ще окажат влияние:

  • Икономиката – Размерът и обхватът на усилията за възстановяване на икономиката ще се определят от това кой контролира Сената. Победата на демократите вероятно би означавала по-големи помощи, от които нестабилната икономика се нуждае в момента. Анализатори обаче смятат, че това ще увеличи риска от повишаване на корпоративния данък.
  • Способността на Байдън да управлява – възможността новоизбраният президент да назначава хора на ключови постове в кабинета зависи изцяло от Сената. Една от причините, поради които все още няма номинация за главен прокурор, е, че Байдън не знае дали мнозинството ще подкрепи неговият избор.
  • Конгресен надзор – Ако Демократическата партия има мнозинство означава, че надзорът върху администрацията на Байдън ще е по-малък. Освен това на републиканците ще им бъде по-трудно да го атакуват заради предишните бизнес сделки на сина му – най-голямата опорна точка на Тръмп в предизборната кампания.
Тръмп притискал щатския секретар на Джорджия „да му намери“ 11 780 гласа (АУДИО)

Избирателната активност в два окръга подмина тази от 3 ноември

Най-малко два окръга в Джорджия вече подминаха избирателната активност от изборния ден на 3 ноември 2020г.

По-малко от час преди секциите да бъдат затворени, в DeKalb County до момента лично са гласували 51 000 души, а през ноември миналата година към този момент на деня правото си на глас бяха упражнили 47 561 души.

Сн.: АП/БТА

Във Forsyth County се наблюдава сходна тенденция. През ноември към този момент от деня лично бяха гласували 13 630 души.

Екипът на Байдън: Имаме шанс за победа

Екипът на новоизбрания президент Джо Байдън е оптимистично настроен спрямо балотажа в Джорджия, каза източник. Той признава, че победата на демократите ще улесни избрания президент в прокарването на нови политики през Конгреса.

„Със сигурност победата би улеснила пътя за много от това, което избраният президент иска да свърши“, каза източникът.

Рекордна избирателна активност преди ключовия балотаж в Джорджия

Сн.: АП/БТА

„Но възнамеряваме да постигнем двупартиен успех“ независимо от резултата от балотажите.

Новоизбраният президент през последните няколко дни също заяви, че надпреварата в Джорджия ще повлияе и на справянето с коронавируса и ваксинациите, както и за осигуряването на помощ в размер на $2 000 за американците.

Байдън и неговият екип отделиха значително време и ресурси за балотажа в щата, надявайки се да помогнат на кандидатите от Демократическата партия. Досега Байдън и Камала Харис са участвали два пъти в кампанията в щата, включително и през последните 48 часа.

Досега демократите са похарчили 18 милиона долара за балотажа.

BG VOICE - вече и в Instagram, последвайте ни.
За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК

⇩ Коментирайте ⇩

Най-четено

Америка избира 2020

Екстремисти призовават за ново насилие преди инаугурацията на Байдън

Ще нахлуем в правителствените сгради, ще убием ченгета, ще убием охраната, ще убием федерални служители и агенти и ще поискаме ново преброяване“, се казва в един от призивите

публикувано

на

от

Виж цялата статия

Екстремисти призовават за ново насилие преди инагурацията на новоизбрания президент Джо Байдън, която ще се проведе на 20-и януари. Това съобщава в свое разследване CNN, като се позовава на данни от разузнаването, които са прихванали чатове и постове на екстремистки групи, които са участвали и в погрома над Капитолия.

„Ако не знаете как да стреляте, трябва да се научите. СЕГА!. Ще нахлуем в правителствените сгради, ще убием ченгета, ще убием охраната, ще убием федерални служители и агенти и ще поискаме ново преброяване“, се казва в един от призивите.

Дни преди обсадата на Капитолия, направена от ревностните поддръжници на отиващия си президент Доналд Тръмп, подобни сигнали също били прихванати.

Байдън покани Пенс на инаугурацията си

В онлайн публикации в различни групи на провокатори, агитиращи за гражданска война, смърт за някой от топзаконодателите в страната и атаки срещу полицията, ставаше ясно, че се готви нещо. Не е ясно обаче защо не са били взети мерки. Това най-вероятно няма да се повтори.

Експерти предупреждават, че призивите за насилие се засилват всеки ден до встъпването в длъжност на Джо Байдън, на което по една или друга причина Доналд Тръмп заяви, че няма да присъства.

BG VOICE - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК
Продължете по-нататък

Америка избира 2020

Пентагонът ще осигури мирното предаване на властта на Байдън

„Аз и подчинените ми в министерството ще продължим да изпълняваме задълженията си според нашата клетва и ще осигурим своевременното и мирно предаване на властта“, посочи Милър

публикувано

на

от

Виж цялата статия

Министерството на отбраната на САЩ ще изпълни задълженията си за осигуряване на своевременно и мирно предаване на властта на новоизбрания президент Джоузеф Байдън на 20 януари.

Това заяви в четвъртък в Twitter и. д. министърът на отбраната Кристофър Милър.

„Аз и подчинените ми в министерството ще продължим да изпълняваме задълженията си според нашата клетва и ще осигурим своевременното и мирно предаване на властта“, посочи Милър. Той също така осъди насилието, избухнало на Капитолийския хълм в сряда.

Тръмп: "Приключи най-великият президентски мандат, ще има нормално предаване на властта"

Очаква се действащият вицепрезидент, републиканецът Майк Пенс да посети церемонията по инаугурацията на Байдън, информира в. „Politico“, позовавайки се на трима източници.

Пенс вероятно ще се появи на събитието на 20 януари, за да демонстрира подкрепата си за мирното предаване на властта, пише изданието.

Според източниците за вицепрезидента е станало по-лесно да вземе това решение, след като действащият държавен глава Доналд Тръмп го разкритикувал за отказа му да подкрепи преразглеждането на резултатите от изборите на заседанието на Конгреса в сряда.

BG VOICE - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК
Продължете по-нататък

Америка избира 2020

Бившият шеф на канцелария на Тръмп подаде оставка след щурма на Капитолия

Tези, които засега остават в екипа на Тръмп, с някои от които той е разговарял, са предпочели да останат, защото се безпокоят, че президентът може да сложи на тяхно място някой по-лош

публикувано

на

от

Виж цялата статия

Бившият шеф на канцеларията на отиващия си президент Доналд Тръмп – Мик Мълвейни, подаде оставка от сегашния си пост като специален пратеник за Северна Ирландия.

„Не мога повече да работя така. Не мога да остана.“, каза той.

Така той се присъедини към нарастващия брой служители на администрацията на Тръмп, които се оттеглят след снощното насилие във и около сградата на Конгреса във столицата на САЩ. До уличния бунт се стигна след като Тръмп говори на масов митинг във Вашингтон, предизвикан от неговите безпочвени обвинения, че победата на президентските избори през ноември му е отнета чрез изборни измами.

ФБР се опитва да идентифицира хората, които щурмуваха Капитолия

Насъсканата тълпа щурмува сградата на Капитолия, където по това време конгресмените окончателно удостоверяваха победата на новоизбрания президент Джо Байдън, и нахлу вътре.

Мълвейни каза, че е позвънил на държавния секретар Майк Помпео, за да го уведоми, че подава оставка.

По-късно той каза по телевизия CNBC, че тези, които засега остават в екипа на Тръмп, с някои от които той е разговарял, са предпочели да останат, защото се безпокоят, че президентът може да сложи на тяхно място някой по-лош.

BG VOICE - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК
Продължете по-нататък
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

Предишна публикация:
Богоявление е! В глуха доба небето се отваря и всеки ще получи от Бог това, което си пожелае (СНИМКИ)

На този ден навсякъде, където има водоем, се извършва ритуалното хвърляне на кръста от местната църква

Затвори