Открийте ни и в

ИЗБОРИ

Имаше ли проблем с предаването на изборните книжа в София?

В Арена Армеец имаше табелки. По-лесно беше, негодуваха членове на СИК

публикувано

на

Имаше ли проблем с предаването на изборните книжа в София?

Без сериозни проблеми премина предаването на изборните книжа.

От над 1700 СИК

в столицата протоколи донесоха около 1200 секции. Само 20 минути след края на изборния ден в НДК дойде първата подвижна секция – от столичния квартал „Красна поляна”.

„В Арена „Армеец” е доста по удобно, но всичко върви по вода. Казаха, че ще им носим късмет, защото нямахме никаква грешка”, сподели Десислава Атанасова, член на секцията.

Жива ли е Иления? Или къде е дъщерята на Ал Бано и Ромина

Около 22 часа пристигащите бусове станаха далеч повече. Наложи се да изчакват, защото нямаше как да влязат всички едновременно. Входовете за паркинга бяха разделени – един за 23-та и един за 25-а районна избирателна комисия.

За разлика от Арена “Армеец”

обаче, нямаше отделен изход и се наложи бусовете пак да минават през входа, което затрудни движението.

Оказа се, че и членовете на секционните избирателни комисии, които са приключили с изборните книжа – също трябва да преминат през паркинга.

30-годишна обвинена: Принудила мъж да прави секс с нея

„Никой не ни казва откъде да си хванем маршрутките. В Арена „Армеец” имаше табелки. По-лесно беше. Тук  не знаем накъде да вървим. От един час се лутаме”, възнегодуваха някои членове на СИК.

Други похвалиха създадената организация в НДК. Вътре всяка секционна избирателна комисия преминаваше през три стъпки – зона за изчакване, проверка на данните от флашките в информационно обслужване и предаване на книжата.

BG VOICE - вече и в Instagram, последвайте ни.
За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК

Най-четено