Открийте ни и в

Интересно

И най-романтичните летища в света са…

публикувано

на

Аерогарата „Шереметиево“

Летището в Палма де Майорка

Летището в Хонконг

Летището в Рим

Проучване излъчи най-романтичните летища на света. Според данните в началото на класацията са аерогарите в Хонконг и Токио.

Степента на романтичност е определена по няколко фактора от експертите на сайта momondo.ru. Това са продължителността на безплатното паркиране на автомобили и така наречената Kiss & Fly зона („Целуваш и летиш”). Това е районът пред входа на сградата на летището, предназначена за посрещане и изпращане на пътници.

Експертите са решили да разберат кои летища позволяват на близките хора максимално да удължават романтичните моменти и да им позволят да се прегръщат и да се сбогуват, без да налага да плащат допълнителна такса в района на терминала.

На летищата в Хонконг и Токио пътниците имат цял половин час, за да изпратят близките си, без да плащат никакви такси за престоя.

Международното летище в Атина е на второ място, където безплатният престой в зоната Kiss & Fly е 20 минути.

Московските летища „Шереметиево“, „Домодедово“ и „Внуково“ заемат трето място, следвани от тези в Рим, Палма де Майорка, Прага и Лос Анджелис с 15 безплатни минути.

Следват Сингапур, Париж, Франкфурт и Лисабон. На летищата на тези градове изпращачите имат 10 минути да се прегърнат.

Във Варшава това време е седем минути, а в Цюрих – само пет минути.

Най-малко романтични са летищата във Виена, Дъблин и Мадрид, където няма безплатен период за паркиране или престой в зоната Kiss & Fly.

Реклама

Интересно

Учени разкриха как червеното вино ще бъде от полза при полет до Марс

публикувано

на

Учени от Харвардския университет разкриха, че полезната съставка в червеното вино, ресвератролът, може да помогне на астронавтите при бъдещ полет до Марс, пише изданието “Фронтиърс ин сайколоджи”.

Антиоксидантът ресвератрол може да бъде от полза на астронавтите в мисия до Червената планета да избегнат мускулните атрофии при ниска гравитация.

“Когато човек прекара три седмици в космоса, обемът на мускулите му в колената се съкращава с една трета”, изтъква д-р Мария Мортро. По нейните думи при правилна диета могат да се избегнат тези последствия.Още преди 16 години учените доказаха, че благодарение на ресвератрола, който се съдържа също в люспите на гроздето, значително се увеличава животът на мушиците дрозофили. Това се обяснява с активирането от тази съставка на гените, отговарящи за реакцията на клетъчния стрес.

Дискусиите относно ползите от ресвератрола продължават. В качество на аргументите “против” се изказва мнението, че при любителите на виното и на гроздето не се наблюдава подобен ефект.
НАСА планира полет до Марс към 2033 година.

Продължете по-нататък

Интересно

Привличане: Тя вдига сватба с любимия си… полилей Люмиер (СНИМКИ, ВИДЕО)

публикувано

на

от

Британката Аманда Либърти подготвя сватбата си с любимия си немски 90-годишен полилей, който нежно е кръстила Люмиер, пише в. “Метро”.

Тридесет и четири годишната гражданка от Лийдс изпитва полово привличане към старинни осветителни тела. Всяка вечер тя си ляга и с канделабъра Джуъл. Аманда е променила и фамилното си име, след като е имала нездраво увлечение по Статуята на свободата.

Госпожица Либърти няма да може да сключи официален брак с Люмиер, който е закупила от Ebay.

Но венчавката ще бъде направена в тесен кръг. Люмиер е с размер 71 сантиметра. Аманда още не е решила как ще изглежда булчинската й рокля, но вече е закупила венчалните халки за нея и за осветителното тяло. Тя си призна, че за пръв път се влюбила на 14-годишна възраст, когато била сексуално привлечена от комплект барабани.

Продължете по-нататък

Интересно

Гола, пияна и млада… скочи от 45-метров мост в Испания (ВИДЕО)

публикувано

на

от

Момиче се съблече и скочи от 45-метровия мост „Ponti di Don-Luis I”, разположен в близост до град Порто.

На кадри, публикувани в Интернет, може да се види как момичето стои с младеж край парапета на моста, след това сваля всичките си дрехи и скача в реката. Според свидетели на инцидента, тя безопасно е излязла от водата, плувайки към брега.

Самоличността на момичето все още не е установена, но според очевидци, девойката е била много пияна.

След инцидента полицията пристигнала на местопрестъплението, но виновницата вече била изчезнала.

Опитите на полицаите да намерят момичето за сега са неуспешни.

Продължете по-нататък
Реклама
Реклама
Реклама

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама Enter ad code here

Най-четено