Открийте ни и в

Интересно

Кевин Костнър ще режисира 10-часов филм

Следващият му режисьорски опит ще бъде в унисон с останалите филми, които е ръководил до този момент

публикувано

на

Кевин Костнър ще режисира 10-часов филм

Изглежда, че Кевин Костнър знае едно-две неща за уестърните или поне за правенето на филми, свързани със Запада. Между този стил и бейзбола се въртят някои от най-добрите творби на актьора и режисьор. Следващият му режисьорски опит ще бъде в унисон с останалите филми, които е ръководил до този момент. Макар че този може да се отдели от тези предишни усилия в една много ясна категория: дължината.

Variety съобщава, че “Хоризонт” на Кевин Костнър може да бъде толкова задълбочен и обширен епос, че няма да се побере само в един филм. Всъщност, дори два може и да не стигнат. Костнър предполага, а може би дори се надява, че продукцията ще се състои от общо 4 части и може да бъде дълга повече от 10 часа.

Според казаното от Кевин Костнър пред, “Хоризонт” ще се раздели по-скоро на четири отделни филма, които ще се свързват, а режисьорът ги нарича по-скоро “сага”, отколкото нещо друго. “Хоризонт” обхваща 15-годишен период по времето, когато Америка разширява и заселва западната си граница след Гражданската война. Филмът ще разкаже историята не само на заселниците, които си проправят път в тази неизследвана територия, но и на коренното население, което вече живее там. Той също така даде представа за това колко огромна е тази продукция, когато каза, че се провежда кастинг за 170 различно говорещи актьори за роли.

Ако планът за четири филма, за който споменава Кевин Костнър, се осъществи, идеята е да се пуска по един на всеки три месеца, така че четирите филма да излязат в рамките на една календарна година. Продукцията ще започне тази есен и ще продължи до края на годината и поне през половината на следващата. Това изглежда по-скоро като франчайз от филми, които ще се обединят в една епична история.

„Хоризонт” ще бъде четвъртият режисьорски опит на Кевин Костнър, като сред успешните му такива е и “Танцуващият с вълци”. Той донесе на Кевин Костнър награди за най-добър филм, най-добър режисьор и номинация за най-добър актьор.

“Хоризонт” далеч не е единственият уестърн на Кевин Костнър. Той все още играе Джон Дътън в сериала “Йелоустоун” поне за още един сезон, който се превърна в един от изненадващите телевизионни хитове през последните няколко години, като зрителите само се увеличават с всеки изминал сезон.

BG VOICE - вече и в Instagram, последвайте ни.
За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК

⇩ Коментирайте ⇩

Най-четено

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА