Открийте ни и в

Видео

Кирил Петков пред BG VOICE: Всеки глас от чужбина сега е много по-важен, гласувайте (ВИДЕО)

Всеки депутат е оцветен политически и е контролиран от определена партия

публикувано

на

Имаме безпреценденто ниска избирателна активност, което прави всеки глас от чужбина много по-важен от обикновено. Когато гласуват под 30 процета, всеки глас има тежест на 3 гласа. Това каза лидерът на „Продължаваме Промяната“ Кирил Петков пред BG VOICE.

ПП: Загубихме изборите, ГЕРБ И ДПС да направят коалиция и да управляват (ВИДЕО)

„Знам, че сте в Чикаго, там гласуват 100 000 души. Дори няколко депутата имат значение“, каза Петков пред водещия Ясен Дараков.

Това ще определи дали ще има коалиция между ДПС и ГЕРБ, която ще се ръководи от Делян Пеевски и Бойко Борисов. При вас все оше не е свършио времето за гласуване. Нека всеки, който може, да отиде да гласува, призова Петков.

Кирил Петков определи разочарованието на избирателите от това, че в целия свят живота стана по-труден в последните седем месеца.

„Инфлацията заля цяла Европа. Хората не са сигурни как ще изкарат зимата. Няма обаче магическа ръчка, с която да се реши всичко. Това изисква много работа и много време“, каза Петков.

Той призова и хората да не вярват на думите за „ескпертно правителство“.

„Всеки депутат е оцветен политически и е контролиран от определена партия. На нас не ни достигнаха 4 души и ни свалиха. Ние с депутати от ГЕРБ и ДПС няма да направим коалиия. Българските избиратели трябва да свикнат, че от „Продължаваме промяната“ правим това, което сме обещали.

BG VOICE - вече и в Instagram, последвайте ни.
За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК

Най-четено