Открийте ни и в

Политика

Комисиите на раздора: депутатите буксуват, председатели няма

Три парламентарни комисии са изчакващи

публикувано

на

Комисията по въпросите на децата, младежта и спорта, Комисията по правата на човека, вероизповеданията и жалбите на гражданите и Комисията по земеделието, храните и горите останаха и на 28 октомври без избран председател след проведените гласувания в пленарна зала.

На 27 октомври от “Продължаваме Промяната” (ПП) издигнаха за председател на комисията по младежта и спорта Радостин Василев. От ДПС номинираха Халил Летифов.

След гласуването никой от двамата не получи подкрепата на пленарна зала.

Вино, два брака и шипки: Дядо Цветан е най-възрастният българин в Бразилия (СНИМКИ)

В последния делничен ден депутатите отново гласуваха въпросните номинации, но до избор отново не се стигна.

За номинацията на Радостин Василев от ПП гласуваха 87 народни представители, 94 бяха “против”, а 41 гласуваха с “въздържал се”.

Халил Летифов от ДПС получи подкрепата на 103 народни представители, 62 бяха “против” и 57 гласуваха с “въздържал се”.

Депутатите отново не избраха председател и на Комисията по правата на човека, вероизповеданията и жалбите на гражданите, за която отново не бяха направени номинации.

Трети случай за четири години. Питон погълна цяла жена.

Иван Христанов от ПП, който бе предложен за председател на земеделската комисия в парламента и който в четвъртък не бе подкрепен в пленарна зала, отново не бе избран.

При гласуването в пленарна зала той събра 68 гласа “за”, 64 “против” и 92 “въздържал се”.

Преди гласуването, при представянето на кандидатурата му, Никола Минчев от ПП посочи, че Иван Христанов е посегнал там, където други ги е страх изобщо да погледнат и визира случая с ГКПП “Капитан Андреево”.

По думите му е сериозен атестат, когато заради работата и куража в действията ти се наложи да бъдеш допълнително охраняван.

Порно за милиони: Кои са най-успешните звезди в бранша (СНИМКИ)

Христанов каза от трибуната, че целта е постигане на силно устойчиво земеделие, български плодове, зеленчуци и месо на всяка трапеза, земеделие, което буди гордост.

BG VOICE - вече и в Instagram, последвайте ни.
За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК

Най-четено