Открийте ни и в

Интересно

Компания плаща 692 долара всеки месец, ако се откажете от Instagram

Платформата търси трима души, които да заменят Instagram с усвояване на ново умение по техен избор

публикувано

на

Сн: pixabay

HowNow, интелигентна платформа за обучение събира данни за времето, което прекарват пред екран 1000 възрастни британци. И установява, че средностатистически човек губи 58 минути на ден в Instagram. С цел да промени поведението към нещо потенциално по-полезно, платформата търси трима души, които да заменят Instagram с усвояване на ново умение по техен избор. Избраните кандидати щге получават по 692 долара на месец за период от три месеца.

Тримата избрани ще трябва да посветят времето си на овладяването на ново умение, в опит да разберат какво могат да научат, когато употребата на социални медии бъде намалена или преустановена, посочват от платформата.

“Когато първият локдаун в Обединеното кралство беше обявен преди малко повече от година, изглеждаше неизбежно да се обърнем към нашите устройства, като  Instagram е един от най-големите печеливши от това. С облекчаване на ограниченията обаче е време да насочим енергията си към нещо по-продуктивно“, казва Нелсън Сивалингам, главен изпълнителен директор и съосновател на HowNow.

"Напуснах колежа и изкарах 1 милион от Instagram"

„В HowNow нашата цел винаги е била да направим обучението на работното място по-подходящо и по-ангажиращо. Няма значение обаче колко е уместно нещо, ако не отделите време за него. Мисля, че всички можем да се съгласим, че социалните медии са като паразит, изяждащ времето.

Чували сме много за теорията за „10 000 часа“, но ние искаме да я подложим на тест и да видим колко опит може някой да придобие с новото си хоби, ако спре да виси в социалната мрежа за три месеца,” допълва Сивалингам.

Избраните кандидати ще могат да работят дистанционно и да избират какви умения да овладеят, стига да не е нещо, което са изучавали преди. Това може да е например изучаване на нов език, свирене на инструмент, плетене на една кука или друго.

HowNow ще им предостави ресурсите и инструментите, които са им необходими, за да овладеят избраното от тях умение.

От всеки кандидат ще се очаква да представя седмични доклади за своя напредък на директния си мениджър. В края на трите месеца те ще трябва да представят новите си умения, така че образователните консултанти от HowNow да определят „какво ниво са успели да постигнат с 58 минути учене или практика на ден.

Компанията отбелязва, че нейният идеален кандидат е на 18 или повече години, „амбициозен и нетърпелив да учи“. Можете да кандидатствате тук.

BG VOICE - вече и в Instagram, последвайте ни.
За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК

⇩ Коментирайте ⇩

Най-четено

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА