Открийте ни и в

Любопитно

Котка моли да я нахранят, като стои на двата си крака (СНИМКИ)

Тъй като нямам дъщеря, тя стана дъщеря на нашата къща и работно място, обяснява собственикът й

публикувано

на

Когато котката огладнее, тя се изправя на задните си крака и съединява предните си лапите, за да поиска храна. Тези интересни движения на котката привличат голямо внимание в социалните мрежи.

Ерол Атасерт, управител на ресторант на улицата, започнал да храни котката, която намерил, когато била малко коте. Той я наречел „Rıfkı“.

Котката, която с времето свиква с ресторанта, се лута по улицата, а когато огладнее, отива в ресторанта и с интересен ход иска храна.

Котката, която се изправя на задните си крака и кръстосва предните си лапи, взима храната си от ресторанта с движение, което удивлява хората наоколо. Когато котката, която отново се лута по улицата след ядене, огладнее, отново отива в ресторанта и прави същото.

Собственикът на бизнеса Ерол обяснява:

„Когато беше бебе, й купувах наденица и я хранех, за известно време тя не можеше да напусне вратата. Нарекохме го „Rıfkı“, но тъй като се оказа, че не сме разбрали, че е женско, не сменихме името му отново.

Тъй като нямам дъщеря, тя стана дъщеря на нашата къща и работно място. Отдавна иска храна с лапите си. Отначало не разбрах, но после свикнахме. Тези, които я виждат, са много изненадани, правят видео и го използват в акаунтите си в социалните мрежи. Трябва да обичаш животните.

Много ми е жал за изоставените животни, те също имат живот“, каза той.

BG VOICE - вече и в Instagram, последвайте ни.
За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК

⇩ Коментирайте ⇩

Най-четено

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА