Странната влюбена двойка, която щурмува TikTok с успех, предизвиква различни коментари, но едно засега е ясно – връзката, която на пръв поглед изглежда невъзможна, е здрава. Австралийката Сиена Кийра е слаба красавица, а британецът Джордж Кейууд е опасно затлъстял.

Изглежда, че не е реалистично жена като Сиена да обърне дори внимание на накой като Джордж, но всеки влак си има пътници и този във вагончето на дебелия англичанин не само изглежда твърде добре, но предпочита пълните, едри мъже, поради което няма опасност скоро да слезе на някоя спирка.

Джордж, който е звезда в комедиен сериал избягва да разкрива какво е теглото му, но подчертава, че е късметлия с жена като Сиена. Той казва, че може да отслабне, но няма да го направи.

„Тя си пада по шишковците, затова е с мен. Това е нейната особеност“ - каза 27-годишният мъж.

Хубавата австралийка предизвика много коментари на завист към Джордж. Някои от тях – откровено злонамерени. Те я наричат „златотърсачка“, а един го предупреди, че тя „е в портфейла“ му.

Самата Сиена опровергава това – подчерта, че Джордж не е беден, но няма много пари. Тя просто харесва „едри мъже“. Освен това похвали неимоверно креватната мощ на своя възлюблен.

„Сексът ни е много страстен. Най-добрият, който съм имала. Джордж е много гъвкав и размерът му не го ограничава“ - казва красавицата.

Тя подчертава, че обича годеника си.

Както често става напоследък, двамата се запознали онлайн и бързо се харесали като личности, преди да се видят. После тя отишла до Великобритания, там се срещнали и любовта се разгоряла скоро, а също така скоро Сиена се оказала бременна с вече 17-месечния Оливър. Бременността била планирана.

Двамата са сгодени и щастливи, защото всеки е това, което другият харесва.

„Масивен съм и го разбирам. Но Сиена ме обича такъв, какъвто съм. Хората винаги ще ни одумват, задето сме толкова различни“ - обобщава Джордж.

Той допълни, че двамата нямат намерение да променят живота си.