Открийте ни и в

Любопитно

Кубрат Пулев ударя 50 камшика на гол г*з пред парламента, ако негов депутат отиде там с дънки

През юни той даде заявка за ново поприще – чрез своя нова партия – “Велика България”. Към момента обаче това остава само план за бъдещето.

публикувано

на

Кубрат Пулев стана студент в УНСС. Боксьорът ще учи магистратура не в спортна специалност, а в политическа.
Човек трябва постоянно да се усъвършенства. Който казва: „Аз знам всичко”, е най-големият глупак. Не е нужно българите да се комплексират, че като си пратил децата да учат в чужбина, си нещо… направо гений. Няма такова нещо. Имаме уникални университети – да си учат тук, да си бъдат при родителите, това е истината, смята Пулев, цитиран от Нова Телевизия

През юни той даде заявка за ново поприще – чрез своя нова партия – “Велика България”. Към момента обаче това остава само план за бъдещето.

Той коментира и актуалните политически играчи:

Кубрат Пулев сяда на студентската скамейка, ще учи за магистър в УНСС

Видяхте и Слави Трифонов – аз не мога да повярвам, че хората до такава степен му се довериха. Дори малка светлинка да има, като името Слави Трифонов, те веднага се хващат за него. Като удавник за сламка, милите. Аз им го казах, ама трябва повече да ме слушат”, съветва Кубрат Пулев.

Кубрат Пулев нападна Слави: Страх го е от самия себе си

Безотговорността води след себе си и неуважение към народа, смята боксьорът.

„За дънките, как се казваше… Филип Станев. Мислех, че това е колаж. Ние не си позволяваме в УНСС да дойдем по този начин. Вчера си говорихме с мои приятели, че ако са мои депутати влязат в НС по дънки, за назидание ще ги вадим пред парламента и… 50 камшика на гол г*з. Това е неуважение и към институцията и към българския народ. Излиза, че те не знаят как да се облекат”, смята той.

BG VOICE - вече и в Instagram, последвайте ни.
За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК

⇩ Коментирайте ⇩

Най-четено

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА