Четири члена от голямо семейство бяха намерени мъртви в дома си в община Глинийгъл, близо до Колорадо Спрингс. Властите смятат, че бащата е избил съпругата си и две от техните деца и се е самоубил.

Според службата на окръжния шериф на Ел Пасо имената на убитите  са Ивет Сийгърт-Креб – на 50 години, Фелисити Креб (13), Барет Креб (9) и Кристоф Креб (55).

Подробности за начина на смъртта ще бъдат разкрити по-късно от съдебния лекар на окръга.

Семеен приятел каза, че убитите деца са от шестте, които семейството е осиновило от Китай и повечето от които са джуджета. Най-малкият биологичен син на двойката също се е родил с белези на джудже. Майката е искала детето й да има около себе си си хора като него и затова са осиновили другите такива деца.

Фелисити е имала проблеми в общуването заради това, а Барет, който е бил осиновен наскоро, преди нещастието е преминал през операция.

Миналата година Сийгърт писала в социалните мрежи, че е правила маски и държала децата плътно в къщи по време на пандемията, защото тяхното състояние вървяло с проблеми в имунната система и те били особено уязвими.