Открийте ни и в

САЩ

“Късметлия”: Откраднаха колата на човек от Чикаго два пъти за три часа

След този случай приятелите и семейството приканват Саймън да си купи лотариен билет, защото е време късметът му да проработи

публикувано

на

abc7chicago.com
Сн: abc7chicago.com, кадър

Кори Саймън от Чикаго не може да повярва на лошия си късмет, след като колата му бе открадната два пъти в продължение само на три часа.

Първият път била нагла кражба посред бял ден направо от автосервиза. Станало е в понеделник, когато той закарал своя Jaguar SUV за смяна на маслото. Спряла е тъмна кола с 4 врати, двама маскирани изскочили от нея. Влезли в помещението с колата на Саймън, камили се в нея и потеглили.

“Маскирани лица дойдоха просто взеха колата” – каза той.

Сн: abc7chicago.com, кадър

Саймън повикал полиция, която дошла след минути, и показал на униформените проследяващото устройство на колата. Намерили я бързо, в западната чест на Чикаго. Колата е пропътувала от Bucktown до пресечка 2600 на W. Madison в East Garfield Park.

Полицаите го придружили до колата, той си я взел и отишъл на бензиностанция. Там в нея скочил друг човек и потеглил.

“Бяха минали не повече от 60 секунди – разказа “късметлията” – пистолетът беше в резервоара, пръскаше бензин навсякъде.”

Този път колата се придвижила между пресечка 2300 на West Fullerton в Bucktown до Douglas Park.

Среден пръст: Как влезе в съда обвинен за трафик и загинали двама полицаи?

“Потърсих двамата полицаи, с които работихме първия път, и им казах – няма да повярвате, но пак ми откраднаха колата” – разказа собственикът.

Полицаите пак му намерили колата и той им е благодарен за съдействието. За времето, в което я нямало, й откраднали само номерата.

След този случай приятелите и семейството приканват Саймън да си купи лотариен билет, защото е време късметът му да проработи.

BG VOICE - вече и в Instagram, последвайте ни.
За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК

Най-четено