Открийте ни и в

СВЯТ

Късмет: Енес в последния момент решил да не се качи в изгорелия автобус

Това е от Господ, не знам дали ме чува в този момент, но изпращам голямото си съчувствие за починалите и техните семейства, за които е много тежко, казва още Енес.

публикувано

на

В последния момент млад мъж не се качва на изгорелия автобус от “Струма” и решава да пътува с друга фирма до Истанбул.

Близките му обаче не знаят това, издирват го 2 дни и мислят, че е загинал. А той се прибра жив и здрав.

Енес също пътува до Истанбул. Обикновено той използва същата туристическа агенция и фирма – Беса Транс, предаде bTV.

Водещата версия за трагедията край Боснек: Човешка грешка

Тръгва на път, но в последния момент решава да не се качи на автобуса на връщане.

Неговите близки обаче нямат връзка с него, издирват го и мислят, че е сред загиналите при трагичния инцидент на магистрала “Струма”

Мислех да отида до Истанбул за два – три дена с тази агенция, но се премислех и тръгнах с друга фирма. Направих си тест за COVID-19 и си смених резервацията. В къщи обаче знаеха, че пътувам с тази агенция. Нямах контакт, нямах интернет и роуминг, на връщане към Северна Македония телефонът нямаше мрежа. И след два дена се появих, разказва Енес.

Свидетел на трагедията край Петрово: Те бягаха, но огънят буквално ги прегърна

Близките му казаха, че не могат да се свържат с него от няколко часа. Рано сутринта аз видях в интернет, че се е случило това нещастие. Започнахме да търсим братовчеда Енес, но не успявахме да го открием – не беше онлайн. Мислехме, че е с автобуса на Беса транс. След 4-5 часа разбрахме, че е жив и не е с тази фирма, споделя и Джелал  роднина на Енес.

Това е от Господ, не знам дали ме чува в този момент, но изпращам голямото си съчувствие за починалите и техните семейства, за които е много тежко, казва още Енес.

Разследването на трагичния инцидент продължава, днес се очаква прокурори от България да пристигнат в Северна Македония, които да вземат ДНК материал от близките на починалите. Хората възлагат големи надежди на разследването и се надяват истината скоро да излезе наяве.

BG VOICE - вече и в Instagram, последвайте ни.
За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК

⇩ Коментирайте ⇩

Най-четено

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА