Открийте ни и в

България

Лена: Къде беше тези 12 години, Бойко?!

Борисов упорито отбягва да отговори на три въпроса, пише тя

публикувано

на

Въпрос: къде беше тия 12 години и защо не ги направи тия работи, Бойко?! Това написа Лена Бориславова в личния си профил. Говорителят на кабинета сподели пост на заместник-министъра на земеделието Иван Христанов по повод предложението на Бойко Борисов за общ фронт с “Промяната” срещу руското влияние. Ето самият пост на Христанов, прочул се с отказан подкуп от 500 000 лена на месец за “Капитан Андреево”:
“Аз обичам да се правим на луд, ама вие, г-н премиер, се правите много успешно”. И. Гешев Борисов упорито отбягва да отговори на три въпроса:
1. Защо 12 години не реши проблеми с липсата на върховенство на закона, а сега изведнъж започна да се натиска на хората, които започнахме истинска работа?
2. Защо 12 години не построи газовата връзка с Гърция, за реална диверсификация, но набързо даде 3 милиарда за Турски поток, от който няма да видим и една молекула газ?
3. Защо 10 години опъваше чадър над фирмата, контролираща всичко на Капитан Андреево, с цената на доверието на европейските ни партньори и (не) приемането на България в Шенген? Изведнъж се загрижи за евроинтеграцията.
Евроатлантизмът иска не думи, а дела!”.

BG VOICE - вече и в Instagram, последвайте ни.
За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК

Най-четено