Открийте ни и в

Любопитно

Лунната мисия Аполо 20

Какво има в извънземен кораб на 1,5 млн. години?

публикувано

на

Лунната мисия Аполо 20

Между 1961 и 1975 г. НАСА провежда 17 мисии, от които 11 са били пилотирани (Аполо 7 до Аполо 17). През това време са извършени 6 успешни кацания на лунната повърхност, едно от които с хора на борда. По-късно полетите на Аполо 18, 19 и 20 са отменени поради липса на нова научна стойност при огромни разходи на държавния бюджет и данъкоплатците. През 2007 г. обаче италианският журналист на свободна практика Лука Скантамбурло взе писмено интервю с Уилям Рътлидж, който твърди, че е член на тайната мисия Аполо 20.

Лунната мисия Аполо 20

Той съобщава, че е бил служител на Bell Laboratories и е работил във военновъздушните сили на САЩ. Ръглидж привлича общественото внимание, като започва да разпространява онлайн снимки и видеоклипове от мисията Аполо 20 през 2007 г.

Гигантски извънземен кораб с трупове на екипажа

Какво е сензационното в информацията от Рътлидж? Той твърди, че по време на мисията на Аполо 15 до Луната на нейната повърхност е открит и заснет неидентифициран изкуствен обект с огромни размери. По време на мисии 16 и 17 са направени още няколко снимки и е извършено разузнаване на терена от орбита. Задачата на мисии 18 и 19 (които вече не са официално оповестени) не е много ясна: Рътлидж казва само, че по време на тези мисии са възникнали редица проблеми, в резултат на които данните от изследванията са били загубени.

Мисията Аполо 20 стартира през 1976 г. На борда на кораба са Уилям Рътлидж, Алексей Леонов и Леон Снайдер. Те успели да кацнат до извънземния обект и дори да влязат в него, както и да огледат вътрешността му и телата на екипажа. Според един от източниците стигнали дори до там, че взели със себе си главата на едно от телата.

Космическа лаборатория на 1,5 милиона години?

Според Рътлидж размерите на извънземния кораб били 3370 х 510 метра. Възрастта му е оценена на 1,5 милиона години. Вътре имало много признаци на биологичен живот: останки от растителност в машинното отделение на кораба, камъни с триъгълна форма, които изпускали жълта течност с някои медицински свойства, останки от малки тела (около 10 см), които са живели в мрежа от „стъклени“ тръби, преминаващи през целия кораб.

Астронавтите открили и хуманоид – жена с ръст около 1,65 метра. Тя имала гениталии, коса, шест пръста. Тя била пилот, разполагала с уред за пилотаж, свързан с пръстите и очите й. Тялото било без дрехи и екипажът на Аполо 20 трябвало да пререже два кабела, свързани с носа, който бил без ноздри.

Лунната мисия Аполо 20

Леонов отделил устройството от очите. Кръвни съсиреци и биологични течности са открити замръзнали в устата, носа, очите и части от тялото. Някои части от трупа били в необичайно добро състояние, косата и кожата били защитени от тънък прозрачен слой.

Кабината била пълна с надписи и оформена от дълги кухи шестоъгълни тръби.

Анунаки? Селенити? Кой е построил гигантския кораб?

Може само да се гадае какъв е бил този кораб. Има версии, че това е корабът на анунаките, за който някои автори пишат. Съмнения предизвиква броят на пръстите – тези хуманоиди имат 12 от тях (по 6 на всяка ръка), а според това, което занимаващите с анунаките претендират, че знаят за тези същества, е, че са използвали шестнадесетичната система за номериране и на всички фрески те имат длани с 5 пръста.

Лунната мисия Аполо 20

Смята се, че анунаките са имали паралелна мисия в ниска околоземна орбита: една част от тях са работили на Земята, другата част са останали на кораба-майка. Възможно е да са използвали Луната и един от корабите да е останал там.

Друг интересен факт е, че екипът от инженери, които реално реализират проекта Аполо, е ръководен от Вернер фон Браун, който по време на нацистка Германия работи в полза на Третия райх, създавайки известните ракети V-2.

Браун пристига в САЩ заедно с много други немски учени, изведени от Германия, през 1945 г. Ентусиасти правят връзката, че колосалният технологичен пробив на инженерите от Третия райх се е случил благодарение на сътрудничеството с окултните общества на Аненербе и Врил, които получават информация от древните посланици на боговете, свързани с нашата цивилизация.

Според Рътлидж Браун лично присъства на изстрелването.

Несъответствия

Според различните източници астронавтите са взели със себе си главата или цялото тяло на едното от двете намерени хуманоидни извънземни. Запазеното същество било наречено Мона Лиза и подложено на изследвания. Твърди се, че японският професор Кензахуро Тойода е открил метода, по който селенитите (другите вероятни собственици на кораба) са контактували с астронавтите. Комуникацията обаче била чрез специален шифър. Как е установено това с помощта на изследване на трупа или главата, не става ясно.

Потвържденията, че мисия Аполо 20 наистина е съществувала, засега са изцяло косвени, освен показанията на Рътлидж. Както обикновено, теоретиците на конспирацията виждат във всичко дългата ръка на правителството на САЩ, а в случаите с Луната замесват и това на бившия СССР. Възможно е да са прави, но единственият сигурен факт досега е, че местонахождението на артефактите и образците, уж донесени от огромния космически кораб, остава неизвестно.

BG VOICE - вече и в Instagram, последвайте ни.
За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК

Най-четено