Първата българска актриса с номинация за „Оскар“ Мария Бакалова, отпразнува втората годишнина от старта на холивудската й приказка. Точно преди две години младата звезда се отправила за първи път към Лондон, където трябвало да се яви на кастинг за филма „Борат 2“. За отбелязването на празника, свързан с бляскавото й кино приключение се похвали самата тя с няколко снимкови и видеa в Instagram. В клиповете Мария Бакалова се показва на летището, а от записа става ясно, че пред нея е придружаващо я лице, което носи табелка с нейното име и влачи куфара й. „Денят, в който живота ми се преобърна с главата надолу“, написа тя над кадъра.

На друго видео пък виждаме самата нея – облечена в черно кожено яке и все още с кестенява коса, преди да я обагри в златистите тонове заради героинята си в „Борат 2“ - Тутар. Виждаме още как се вълнува за предстоящите тогава проби за лентата, а на заден фон се подават красивите лондонски улици. Тези кадри Бакалова е озаглавила „Началото на Борат“. За празника й е напомнил Джонатан Левен, който се разписа като копродуцент на политическата сатира. Той е изпратил на Бакалова кратко съобщение, гласящо: „Яви се на прослушването за „Борат 2“ точно преди 2 години“. Весела годишнина!“.

От своя страна младата бургазлийка също честити повода на колегата си и отпрати поздрави и любов към всички замесени в продукцията.