Открийте ни и в

Общество

Медици и служители в затвора готвят протести

Националният протест на медиците ще се проведе на 19 октомври от 11 ч.

публикувано

на

Медици и служители в затвора готвят протести

Синдикатът на служителите в затворите в България обявява протестна готовност и иска среща с правосъдния министър Крум Зарков, съобщават от синдиката.

На заседание на УС

между председатели на дружества и членове на организацията, се установи ескалиране и генериране на огромно напрежение. То се изрази в местата за лишаване от свобода и следствените арести, поставящо под сериозно съмнение правото и възможността на служителите да изпълняват служебните си задължения в професионална и спокойна обстановка, гарантираща сигурността в тези структури, респективно тази на гражданите на РБългария.

Протестна готовност обявяват във връзка с мълчанието и бездействието по предприемане на категорични действия, по множеството зададени въпроси, отнасящи се до липса на управленска политика, става ясно от съобщеното.

Жива ли е Иления? Или къде е дъщерята на Ал Бано и Ромина

“В качеството си на Организация с най- многобройна представителност на специализираните дирекции в Министерство на правосъдието, отстояваща правата и интересите на служителите, публично и прозрачно представяща пред общността дългогодишните и задълбочаващи се проблеми в сектора, настояваме за:

Провеждането на среща с Вас, в спешен порядък, при условията на равнопоставен и конструктивен диалог, с участието на представители на всички наши дружества и под надслов:

Сладко отмъщение: Певица отмъсти на бившия си, докато пее на сватбата му (ВИДЕО)

“Време е да бъдем отговорни пред обществото”! Уважаеми г-н министър, отговорността за бъдещето на държавата, в частност на пенитенциарната система е на всички нас. Ние сме готови, а вие…?“, завършва позицията на синдиката. “

Протеснтна готовност имат

 лекари, медицински сестри, фелдшери, шофьори на линейки и санитари от центровете за спешна медицинска помощ от цялата страна. Националният протест ще се проведе на 19 октомври от 11 ч.

Кандидат-кметица и звезда във филмите за възрастни: Легализирайте порното в България (СНИМКИ)

Поводът за недоволството е свързан с ниските трудови възнаграждения, които получават медиците. Организатор на протеста е Национален синдикат „Защита“, той ще се проведе пред Министерството на здравеопазването.

BG VOICE - вече и в Instagram, последвайте ни.
За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК

Най-четено