Открийте ни и в

САЩ

Мелания Тръмп готви мемоари от живота си в Белия дом. Какво ли ще разкаже?

Идеята на първата дама на отиващия си президент е дошла след като бившата й най-добра приятелка издаде книга с разкази от Белия дом

публикувано

на

Сн: АП/БТА
Мелания Тръмп, съпругата на отиващия си президент на САЩ Доналд Тръмп, планира да издаде мемоари. Тя е получила одобрение и подкрепа от Тръмп.

Близки до Доналд Тръмп пък твърдят, че самият той вече е получил множество покани на стойност над 100 млн. за телевизионни участия и издаването на книги за времето си в Белия дом. Американски издатели се разграничиха от тези твърдения заради висящите дела на Тръмп и имиджа, който е създал.

Книга за времето на семейство Тръмп в Белия дом обаче вече е издадена. Бившата най-добра приятелка на Мелания Уинстън Волкоф пусна своите мемоари за работа с Мелания, които нарече „Мелания и аз: Възходът и падането на моето приятелство с първата дама“, още през септември. Там тя разкри смущаващи истории около личния живот на президенсткото семейство и сподели за ожесточено съперничество на Мелания с доведената дъщеря Иванка Тръмп. Първата дама отвърна на Волкоф като я нарече “подла” и “нечестна”.

Племенница на Тръмп: Моето семейство създаде най-опасния човек на света

“След предателството на най-добрата й приятелка, както в печата така и на тайни записи, историята на Мелания може да струва много пари”, споделят вътрешни хора.

В книгата си освен за съперничеството с Иванка, Волкоф разказва и за Мелания и реакцията й по време на скандала през 2016 г. с Холивуд. Тя твърди, че госпожа Тръмп се е смяла, когато е станало ясно, че Тръмп е част от скандалната лента.

Там се казва също и, че Мелания използва личен имейл, нещо което е против волята на Тръмп. Освен това бившата приятелка на Мелания скандализира обществото по време на обиколката с книгата с множество аудиозаписи. В един от записите Мелания е чута да прави пренебрежителни коментари за това, че трябва да украси Белия дом за Коледа и за децата-имигранти, които са отделени от родителите си.

Множество съдебни преследвания заплашват Тръмп, ако загуби изборите на 3 ноември

След издаването на скандалната книга Мелания не й отстъпи като заклейми Волкоф като човек, който се е придържал към приятелството им заради слава. Тя твърди, че записите са извадени от контекста, а авторката на книгата се е придържала към семейство Тръмп заради интереси.

Сега обаче бившите жители на Белия дом могат да се възползват от доходите, които ще донесат написването на една такава книга. Пример за това е бившият президент Барак Обама, който издаде мемоари свързани с живота му, които кръсти „Обетованата земя“. За отрицателно време книгата му спечели вниманието на хиляди американци. Бившата първа дама Мишел Обама също счупи рекорди, когато книгата й стана най-продаваната книга в САЩ през 2018 г.

BG VOICE - вече и в Instagram, последвайте ни.
За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК

Най-четено