Открийте ни и в

Твоят глас 2021

Мисия`21 на Републиканци за България в Бургас: Експресни решения за връщане на младите

„Младите и активни хора са генератор на растежа и могат да направят Бургаски регион привлекателен за развитие и предпочитан за инвестиции, работа и живот“, каза Георги Янев

публикувано

на

От празните перони на бургаската ж.п. гара кандидатите за народни представители от листата на ПП „Републиканци за България“ от 2 МИР под номер 21 дадоха старт на предизборната кампания.

„Гарата е символична изходна точка, от която стотици тръгват, за да търсят по-добра алтернатива извън родното си място. Градът е прекрасен, но младите хора го напускат, защото нямат условия за добър живот и пълноценно развитие. Сезонната работа не е решение. Това убива бавно и най-красивият град. Ето защо с конкретни стъпки аз и младите, амбициозни и силни личности в нашата листа имаме крайна цел – Бургас да стане желаната финална спирка за умните и успешни хора. Започваме градивна кампания, в която ще представяме нашите предложения за справяне с основните проблеми в региона. Ще работим за това младите хора да се върнат и да останат тук, да работят, да създават бизнес и семейства. Ще заложим на експерти, които ще предлагат работещи решения и няма да забравим поетите обещания след изборите“, заяви водачът на листата на ПП „Републиканци за България“ в Бургас – д-р Виктор Серафимов.

Той представи основните акценти от програмата на „Републиканци за България“ в града, в която са заложени проекти, свързани с бизнеса, туризма, спорта и образованието.

Павел Вълнев: Само "Републиканци за България" не са вторачени в миналото, а са с лице към гражданите

„Младите и активни хора са генератор на растежа и могат да направят Бургаски регион привлекателен за развитие и предпочитан за инвестиции, работа и живот“, каза Георги Янев под номер 5 в листата с кандидати за народни представители.

Според областният лидер на партията в Бургас и втори в листата, Ангел Рангелов, сред приоритетите на Републиканци за България ще бъде дългосрочен план за „реанимиране“ на туризма като гръбнак на икономиката в региона.

„Бургаска област и Южното Черноморие понасят изключително тежък удар следствие на COVID-19. Нужна е едногодишна данъчна ваканция за секторите, потърпевши от корона кризата. Те трябва да бъдат насърчени.

Нещо повече, ние ще работим за това Българската банка за развитие – инструмент на държавата, да гарантира заеми в помощ на туристическия бранш“, каза още д-р Виктор Серафимов.

28 активни личности, сред които експерти в най-важните сектори влизат в листата на ПП „Републиканци за България“ в Бургас. В следващите три седмици по време на кампанията те ще представят своите конкретни предложения за решаване на значимите проблеми в региона.

„2021 година е решаващо време за здравословна промяна. За да не остане Бургас в 21 век празна гара, а да дава перспектива и шанс за развитие, доверете се на номер 21 – Републиканци за България, призова Галина Джендова под №3 в листата.

BG VOICE - вече и в Instagram, последвайте ни.
За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК

⇩ Коментирайте ⇩

Най-четено

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА