Младеж, който се изправи срещу агресивни хулигани, напсували приятеля му, се превърна в герой на интернет. Смелчагата дори замахва пръв срещу бабаитите и не спира да повтаря: „Ама той ми е приятел, братле“.

Случката е уловена от камерите на денонощен магазин в софийския квартал „Люлин“.

На видеото се виждат тримата млади мъже, облечени в тъмни дрехи и с качулки. Те приканват младежа да излязат навън, за да се разберат. „Ти знаеш ли кой съм аз?“, казва единият от тях, а смелчагата отвръща „Не ме интересува кой си, брат“ и „А аз нямам ли нерви?“.

От кадрите става ясно, че младежът не издържа на поредната обида и пръв замахва към един от тримата с дясно кроше. Другите двама му се притичват на помощ и следва меле, в което ситуацията е един срещу трима.

В коментари под видеото запознати твърдят, че разпознават сред мъжете в черно Веселин Ермалаев – Весо Телото. Ермалаев е арестуван в миналото заедно с брат си Павел за бомбени атентати срещу партийните офиси на ДСБ и РЗС в София, а в досието му има и ефективна присъда за търговия с дрога.

В мненията си под клипа хората истински се възхищават на младежа, изправил се срещу бабаитите. "Евала, на момчето! Един истински тигър"!, пишат някои от тях. Други пък се възмущават, че приятеля му, заради когото се бие, стои безучастен. "Пича има сърце, а приятеля му стои и гледа как се бие с трима заради него и нищо не прави", е един от коментарите.