Открийте ни и в

Войната в Украйна

Никой няма да отиде на война: Млад руснак застреля военен комисар (ВИДЕО)

25-годишен руски гражданин е стрелял в офиса за военна регистрация

публикувано

на

Никой няма да отиде на война: Млад руснак застреля военен комисар

Във военната комисия в Уст-Илимск (Иркутия) руснак стреля по време на т. нар. “частична” мобилизация. Това се вижда от видеа разпространени  от местните Телеграм канали.

На записите се чува

как в залата на военкомата се чуват изстрели, а хората се разбягват. След това се вижда как изнасят на носилка човек.

От BRIEF съобщиха, че военният комисар в Уст-Илимск е бил убит в резултат на атаката. По-късно обаче близкият до силовите структури Телеграм канал “112” съобщи, че военният комисар Александър Елисеев не е убит, а само ранен.

Внучката на Сталин - татуирана пънкарка от САЩ, която мрази Русия

Губернаторът на Иркутска област Игор Кобзев подтвърди, че председателят на призивната комисия в Уст-Илимск е жив, но се намира в тежко състояние.

Руслан Зинин, 25-годишен руски гражданин,

е стрелял в офиса за военна регистрация и записване в Уст-Илимск. Именно той е прострелял шефа на военкомата Александър Елисеев, съобщи руският телевизионен канал “Звезда”.

Руските медии съобщават, че военният комисар Александър Елисеев е провеждал инструктаж на мобилизираните войници, при което Зинин е започнал да стреля по него с пушка.

Без секс от 27 години: 82-годишна баба наваксва в кревата с 36-годишен и се чувства „като девица“

Руснакът е стрелял няколко пъти.

Един от служителите в офиса за записване на военнослужещите разказва, че всички мобилизирани мъже са били събрани за инструктаж в залата. Когато военният комисар започнал да говори, Зинин “просто излязъл с думите “Сега всички ще си отидем вкъщи”.

В канала “Маш”

в Телеграм точните думи на Зинин са били: “Никой няма да отиде на война”.

Медиите са успели да разговарят с майката на младежа Марина Зинина.

Номерът на украинката: Как Ирина отмъкна $250 000 на Джеймс

Тя им обяснила, че в последно време синът и е живял при баба си. По думите и той се е явил във военкомата доброволно и не е получавал повиквателна.Преди ден обаче призовка дошла за най-добрия му приятел, който нямал какъвто и да е военен опит и не отговарял на обявените условия за т. нар. “частична” мобилизация. Това много разстроило Зинин. Майката казва, че не знае откъде синът и е взел пушката, с която е гръмнал председателя на наборната комисия.

BG VOICE - вече и в Instagram, последвайте ни.
За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК

Най-четено