Феновете на Никол Шерцингер веднага се захласнаха по нейните секси снимки, в които позира по латексово горнище за гмуркане, като отправя закачка, свързана с последния й проект. 42-годишната звезда от Pussycat Dolls комбинира спортната лъскава дреха с плътно бяло яке. Никол разроши с ръка вълнистата си гарвановочерна коса и грейна пред камерата. В надписа на снимката й многозначително са казва: „Ще бъде ли вълнуващо за всички вас да видите над какво работя?“ преди да добави хаштаг "#playtika." Playtika е компания за дигитални развлечения, която развива и пуска безплатни игри за мобилни устройства. Това предполага, че Ник е решила да се втурне на пазара на дигиталните развлечения.

Феновете побързаха да споделят вълнението на певицата под нейния пост, като един предположи: „Надявам се, че това е албум“. Друг заразпитва: Ами другите Кукли? /участничките в групата Pussycat Dolls – бел. ред./

Един от феновете писа: „Обичам това!“, а друг добави: „НЕ МОЖЕМ ДА ЧАКАМЕ!“

Както кариерата на Никол върви нагоре, така е и с любовния й живот с Том Еванс, като понастоящем двойката търси своя първи дом в Лос Анджелис.

Никол, която по-рано ходеше със Спортната личност на Обединеното кралство за 2020 година, Люис Хамилтън, наскоро бе забелязана да носи манто с модел, вдъхновен от булчинския стил, след като подхвърли, че щастливата двойка е готова да създаде семейство.

Миналия месец главозамайващата съдийка от „Маскирания певец“ потвърди, че „определено иска деца“ от едрия бивш ръгбист Том. “Сега е малко трудно, защото аз трябва да имам турни следващата година, така че е просто въпрос на подходящото време. Винаги сме искали семейство.