Открийте ни и в

Любопитно

Новата книга от поредицата “Игра на тронове” е “на три четвърти завършена”

Новият роман ще е шести подред от сагата на Джордж Мартин

публикувано

на

Новата книга от поредицата "Игра на тронове" е "на три четвърти завършена"
Писателят Джордж Мартин обяви, че е написал “три четвърти” от новия си роман “Ветровете на зимата”, част от поредицата “Игра на тронове”, която завладя литературния свят след появата на едноименния сериал, покорил целия свят и създал стотици милони фенове на историята.
Джордж Р.Р. Мартин е печално известен със скоростта си на писане, поне що се отнася до книгите от поредицата “Песен за огън и лед”.

Последната за момента – “Танц с дракони”, беше публикувана през 2011-та. Повече от цяло едно десетилетие Мартин не може да завърши шестата книга – “Ветровете на зимата”. Неслучайно той търпи  критики за това, че се занимава с какво ли не, вместо да завърши книгите, чиято популярност достигна невероятни пропорции заради сериала по тях.

Вино, два брака и шипки: Дядо Цветан е най-възрастният българин в Бразилия (СНИМКИ)

“”Ветровете на зимата” ще бъде наистина голяма книга. Така, както върви, може да бъде дори по-голяма от “Вихър от мечове” или “Танц с дракони”, най-дългите книги от поредицата досега”, пише Мартин в блога си.

“Обикновено скъсявам текстовете, след като завърша, но преди всичко трябва да завърша”, уточнява той.

Порно за милиони: Кои са най-успешните звезди в бранша (СНИМКИ)

За справка “Вихър от мечове” е 927 страници, докато “Танц с дракони” е дълга цели 973 страници. Всъщност, Мартин и преди е споменавал, че следващата книга може да надмине 1500 страници. Дори е получавал предложение от издателите да я направи в две части.

BG VOICE - вече и в Instagram, последвайте ни.
За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК

Най-четено