Открийте ни и в

Интересно

Нова работа за Овена, Скорпионът отлага пътуване

bg-voice

публикувано

на

ОВЕН
Ден за пълно отдаване на бизнес ангажименти. Днес е благоприятно време за разговори, свързани с нова позиция или нова работа на друго място. Ще получите помощ от неочаквано място. Ще преживеете много емоции при разговори с ваши приятели заради новини, които ще получите от тях.

 

 

ТЕЛЕЦ
Неочаквани проблеми в семейството поради липса на комуникация. Недоразуменията и опитите да се манипулира дадена ситуация ще дадат отражение върху близките ви. Ще ви изненада подарък или неочаквано решение за покупка за дома. Като цяло контактите ви ще ви донесат полезна информация и приятни преживявания.

 

 

БЛИЗНАЦИ
Очакват се ангажименти от финансов характер във връзка с млад човек от семейството ви. Ще възникне необходимост от по-голям разход за дома или за ваш роднина. Задава се любовна връзка. За съжаление някои коментари или необмислени действия ще предизвикат объркване в чувствата ви.

 

 

РАК
Търсите отговори на въпроси от близкото си минало. Възможно е да сте провокирани от новина или телефонен разговор.
Някои от вас ще разчитат на помощ от приятели при парични дела. В любовния ви живот стара връзка може да има развитие.

 

 

ЛЪВ
Ще срещнете отпор при реализацията на ваши предварителни планове. Неблагоприятен ден за юридически или съдебни дела. Избягвайте да вземате решения или да се ангажирате с дела, свързани с наследство или подялба на имущество и пари.

 

 

ДЕВА
Мнозина от вас ще имат повод за събиране, свързано с млада жена. Ще ви зарадва благоприятното развитие на здравословен проблем на мъж роднина. Днес ще е важен ден за вашите професионални дела, особено ако работата ви е свързана с хора от различни институции или с пътуване. Има възможност за нова работа.

 

 

ВЕЗНИ
Повече семейни дела, повече професионални ангажименти и уреждане на битови проблеми. Благоприятно време за брак или за нов дом. Ще ви потърсят за лична среща хора с финансов проблем или с нужда от съвет за разрешаването на сложна финансова ситуация.

 

 

СКОРПИОН
Ще ви се наложи да отложите важно пътуване или неочаквано да реализирате такова, което вече сте отложили преди време.
Очакват ви промени, свързани с пътуване или с хора, които живеят в друг град или държава. Полученото обещание от по-млад човек няма да се реализира.

 

 

СТРЕЛЕЦ
Неочакваните действия на мъж ще ви накарат да се замислите върху истинската причина за преживяното. Възможно е да се опитва да ви впечатли. Някои от вас ще се облагодетелствуват с пари от човек от семейството. Но вероятността да попаднете в сложна ситуация е реална и ще бъде следствие от ваши необмислени действия.

 

 

КОЗИРОГ
Напоследък преживявате неприятности. Добре е да обмислите нещата, които ви създават дискомфорт, без да влагате емоции.
Хубав ден за пътуване на вас и на всички от вашето семейство.

 

 

ВОДОЛЕЙ
Ще преживеете житейска раздяла и напрегнат ден в семейството, възможен е здравословен проблем на роднина, който изисква по-дълго лечение. Някои от вас ги очаква нежелана промяна на жилище или неприятен проблем със съседи, наематели или хазяи.

 

 

РИБИ
Склонни сте да общувате, за да се сближите отново с хора от миналото си. Избягвайте да давате скъпоструващи вещи за ползване от деца или млади хора. Важен ден за любовните и финансовите дела, свързани с подялба или повишение на доходите ви.

BG VOICE - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК
Натисни, за да коментираш

Трябва да влезете в профила си, за да коментирате Login

Leave a Reply

Реклама

Интересно

Кока-кола с лимитирана серия кенчета с пловдивски забележителности

bgvoice

публикувано

на

от

Кока-Кола пуска на пазара в България лимитирана серия кенове със забележителности от европейската столица на културата за 2019 г. – Пловдив. На кеновете от 250 мл. на напитката са изобразени емблематични за Пловдив исторически обекти – Балабановата къща, Античния театър, Римския стадион и Етнографския музей в града. Всеки от тях има QR код, който „отключва“ специални филтри за уникални снимки от Пловдив.

Партньорството между Кока-Кола в България и фондация „Пловдив – Европейска столица на културата 2019″ не е случайно. Именно в Града под тепетата е произведена първата за България бутилка от емблематичната напитка и то с етикет на кирилица. Мисията на проекта „Кока-Кола и Пловдив заедно“ е да направи европейската столица на културата за 2019 г. запомнена, културните й постижения и архитектура да бъдат популяризирани и признати, а туризмът в града да бъде насърчен.

BG VOICE - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК
Продължете по-нататък

Интересно

Озоновата дупка над Антарктида се затваря

bgvoice

публикувано

на

от

Добра екологична новина. Озоновата дупка над Антарктида тази година може да бъде една от най-малките, регистрирани през последните 30 години.

В прессъобщение от 9 септември Американската национална администрация за атмосферни изследвания установи, че  тя „може да има най-малката площ от всяка антарктическа озонова дупка от средата на 1980 година.“

Преживяхме най-горещото лято в историята

Всяка година изтъняването на озновия слой над Антарктида започва да се оформя през август и достига максималния си размер през октомври. Дупката обикновено се затваря през декември. Този месец обаче условията на студения въздух, които обикновено причиняват разрушаване на озон, бяха заменени от по-топли температури. Според Американската администрация за атмосферни изследвания, тази година размерът й е два пъти по-малък от обичайното. Дупката не се е отворила така, както предишни години. Освен това се намира далеч от полюса, за разлика от преди.

Сега дупката е с размер 5 милиона квадратни километра, а миналата година е била 4 пъти по-голяма.

 

BG VOICE - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК
Продължете по-нататък

Интересно

Преживяхме най-горещото лято в историята

bgvoice

публикувано

на

от

Лятото на 2019 година е било най-горещото в северното полукълбо, откакто се правят измервания, констатираха учени от Националното управление на САЩ за океаните и атмосферата (НУОА).

В техния доклад се казва, че за планетата като цяло периодът от юни до август е бил втори по горещина, след горещото лято на 2016 г., за 140-те години, в които се събира информация за температурите. Петте най-знойни лета са били през последните пет години според НУОА, а първите осем месеца на 2019 г. са трети по най-високи температури в съхранената информация.

Температурата на световния океан е достигнала най-високата регистрирана досега стойност за август.

“В Африка периодът юни-август е бил най-топлият, откакто се правят измервания”, посочват учените.

Докладът е публикуван седмица преди срещата на върха за климата в Обединените нации в Ню Йорк. Промените в климата ще бъдат една от важните точки в дневния ред на държавните лидери в Общото събрание на ООН.

BG VOICE - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК
Продължете по-нататък
Реклама
Реклама
Реклама

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама

Най-четено

Всички права запазени © BG VOICE е най-влиятелният български вестник в Чикаго, САЩ и Канада BG VOICE is the Bulgarian newspaper leader in Chicago, USA and Canada