Открийте ни и в

Здраве

Орален секс без болести: Свръхтънки дамски гащета предпазват мъжете

Пликчетата изглеждат като бански, но са много тънки и не нарушават усещането на дамата от оралния секс

публикувано

на

FDA даде одобрението си за дамски гащета от много тънка материя, които да се носят при орален секс от партньора и да го предпазват от възможни полови заболявания, които жената може да има. Производител е компанията Lorals от Лос Анджелис, която кандидатства да одобрението на продукта си.

Пликчетата изглеждат като бански, но са много тънки и не нарушават усещането на дамата от оралния секс. Подобно на презервативите и те са за еднократна употреба и се изхвърлят след това.

Продуктът е предназначен за хора с венерически заболявания, такива, които преди са имали неприятен опит с подобни болести и искат ад са предпазливи и за хора, които имат някакъв медицински проблем, заради който оралният секс ги притеснява.

Испански съд реши, че плащането на дълг с орален секс не е престъпление

Гащетата се продават в два вида – бикини и къси панталонки, като панталонките са по 4 в пакети  струват 25 долара парчето. Мъжът изпълнява ритуала върху тях, като удоволствието не се нарушава от супертънката материя.

Това обаче не е първото защитно средство. Покритията за дамски анус и гениталии, известни като зъболекарски покривала, отдавна се препоръчват. CDC дори публикува инструкция как се ползват и как може да си ги направим от презерватив. Това са малки парчета тънък латекс или полиуретан, които се поставят на мястото за орален секс и предотвратяват обмена на течности, а с това и заразите.

 

Схема: CDC

Докато кондомите са много разпространени, покритията за дамски гениталии се използват рядко, което оставя пазарната ниша за защитно средство отворена. Зъблекарските покривала освен това не предпазват от папилома вирус и херпес, които са две от често срещаните венерически заболявания.

 

BG VOICE - вече и в Instagram, последвайте ни.
За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК

⇩ Коментирайте ⇩

Най-четено

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА