Открийте ни и в

Вашето здраве

Орален секс без болести: Свръхтънки дамски гащета предпазват мъжете

Пликчетата изглеждат като бански, но са много тънки и не нарушават усещането на дамата от оралния секс

публикувано

на

Искате секс? Важни тънкости, за да "стане работата"

FDA даде одобрението си за дамски гащета от много тънка материя, които да се носят при орален секс от партньора и да го предпазват от възможни полови заболявания, които жената може да има. Производител е компанията Lorals от Лос Анджелис, която кандидатства да одобрението на продукта си.

Пликчетата изглеждат като бански, но са много тънки и не нарушават усещането на дамата от оралния секс. Подобно на презервативите и те са за еднократна употреба и се изхвърлят след това.

Продуктът е предназначен за хора с венерически заболявания, такива, които преди са имали неприятен опит с подобни болести и искат ад са предпазливи и за хора, които имат някакъв медицински проблем, заради който оралният секс ги притеснява.

Испански съд реши, че плащането на дълг с орален секс не е престъпление

Гащетата се продават в два вида – бикини и къси панталонки, като панталонките са по 4 в пакети  струват 25 долара парчето. Мъжът изпълнява ритуала върху тях, като удоволствието не се нарушава от супертънката материя.

Това обаче не е първото защитно средство. Покритията за дамски анус и гениталии, известни като зъболекарски покривала, отдавна се препоръчват. CDC дори публикува инструкция как се ползват и как може да си ги направим от презерватив. Това са малки парчета тънък латекс или полиуретан, които се поставят на мястото за орален секс и предотвратяват обмена на течности, а с това и заразите.

 

Схема: CDC

Докато кондомите са много разпространени, покритията за дамски гениталии се използват рядко, което оставя пазарната ниша за защитно средство отворена. Зъблекарските покривала освен това не предпазват от папилома вирус и херпес, които са две от често срещаните венерически заболявания.

 

BG VOICE - вече и в Instagram, последвайте ни.
За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК

Най-четено