Открийте ни и в

Оскари

Оскарите 2022: Какво се случи на церемонията между Уил Смит и Крис Рок

Ето и какво се случи на сцената в 94-та церемония по връчването на наградите

публикувано

на

Какво се случи по време на церемонията по връчването на наградите Оскар между Уил Смит и Крис Рок? Нелепи шеги, няколко секундно мълчание и шамар на сцената.

Небивалият скандал на 94-та церемония по връчването на наградите на кино Академията предизвика смут сред зрителите, след като Уил Смит зашлеви зверски шамар на Крис Рок.

Крис Рок за първи път бе домакин на Оскарите през 2005 г., още тогава шегите му бяха брутални и вероятно това бе причината Академията да го покани до 2016 г. Втората му поява на Оскарите бе съпроводена с шега към Джейда Смит, която заяви, че ще бойкотира церемонията заради липсата на разнообразието сред номинираните. Рок пък и се подигра като каза: Джейда, която бойкотира Оскарите, е все едно аз да бойкотирам снимките по бикини на Риана. Не бях поканен.

Удари ли Уил Смит Крис Рок? (ВИДЕО)

Сега на Оскарите Рок започна да се шегува с външния вид на някои от присъстващите, но след като видя бръснатата глава на Джейда, той обяви, че очаква с нетърпение филма GI Jane II (Първият филм GI Jane или Редник Райън, в който участва Деми Мур. В американския филм, който е военна драма, Мур е с бръсната глава – б.р.)

Последва около 30-секундно мълчание, а Уил бе видимо ядосан. Той скочи на сцената и удари шамар на Рок в лицето. Гърбът на Уил закриваше случващото се, но после стана ясно и от снимки и камери какво точно се е случило. “Уил Смит току-що ме удари”, каза в недоумение Рок.

На кадрите се чува как след удара Смит говори от мястото си: „Дръж името на жена ми далеч от ши**ната си уста“.

Нецензурираното видео: Уил Смит удари Крис Рок на Оскарите

По време на излъчването в САЩ тези 30 секунди бяха безшумни, а кадърът замразен.

Голата глава на Джейда е болна тема на семейството. Преди време тя разкри, че е диагностицирана с алопеция, което води до загуба на коса. Джейда каза, че е изминала дълъг път докато приеме това й състояние.

По-късно Уил Смит, когато се качи на сцената, за да получи статуетката си за най-добър актьор за ролята на Ричард Уилямс в “Методът Уилямс”, той се извини на доста хора, включително на тенис звездите, дъщери на Ричард Уилямс, но не спомена името на Рок.

“Ричард Уилямс е страстен защитник на семейството си”, каза Смит. След това замълча и от очите му се стичаха сълзи. “Поразен съм от това, което Бог ме призовава да правя и да бъда в този свят”.

От полицията на Лос Анджелис заявиха, че Крис Рок е “отказал да подаде сигнал” и няма да разследва Уил Смит, за шамара.

BG VOICE - вече и в Instagram, последвайте ни.
За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК

⇩ Коментирайте ⇩

Най-четено

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА