Много е важно, когато птичето на шанса кацне на рамото, човек да не го пропусне. Самотната майка Ейва Грейс не е допуснала тази грешка и животът й се е преобърнал на 180 градуса в положителна посока. Трудна е да се повярвя, че красавица като нея някога е била нещо друго, освен еротичен модел, но Ейва е била бездомница, преди да започна със секси снимки и порно клипчета в OnlyFans, донесли й състояние от 1 милион лири (около 1,35 млн. долара) и бляскав начин на живот.

Продажбата на секс онлайн преобърна живота ми тотално. Всичко се промени за мен“ - признава хубавицата.

Блондинката с петгодишна дъщеричка е водела живот на чергар - местене от приятел на приятел за временен подслон и борба да свърже двата края с различна работа, по правило нископлатена.

Само година след като започнала с материалите в OnlyFans, тя можела да си позволи да даде 250 000 британски лири за новопостроен дом и още 15 000 за почивка на Санторини.

Това, което променило живота на Ейва и дъщеря й завинаги, както често става напоследък, е локдаунът заради коронавируса.

29-годишната красавица от Нотингам е започнала да продава своите еротични материали малко преди 28-ия се рожден ден и признава, че „за всички времето на пандемията е лошо, но за мен това бе най-доброто, което ми се случи“. Много други онлайн звезди изгряха също заради това, че хората трябваше да си стоят в къщи и им обърнаха внимание, особено в OnlyFans и подобни платформи.

За Ейва сексът е нещо нормално и тя няма проблеми с това, което прави. Намира златната мина от ценители, които гледат с влажен поглед нейните снимки, и мераклии, които си плащат по 100 долара на минута за видео по техен вкус.

Успехът обаче не идва без труд. Ейва работи по 18 часа на ден върху акаунта си в OnlyFans и опровергава онези, които си мислят, че е достатъчно да се съблечеш – и готово.

„Трябва да контактуваш с феновете си, не може само да пратиш видео и край“ - казва тя.

По думите й става дума за аматьорско порно (колко да е аматьорско, като вече вади по 8 000 лири на ден?) и обяснява успеха си с промяна на вкусовете на потребителите:

„Те не искат повече фалшиви порнозвезди, такива не са модерни. Искат реални хора, като мен“.

Ейва не се е самозабравила поради финансовото си благополучие.

„Идвам от нищото, буквално бях бездомна. Смирена и благодарна съм“ - казва тя.

Красавицата знае, че „много хора трудно ще ме приемат в обществото“, но и за това има план:

„Когато имам своя собствена бизнес империя, ще ме приемат. Никога не съм имала парите да постигна това, досега."

Ейва си казва ясно, че дължи всичко на секса и и OnlyFans и окуражава хората в нужда да не се отчайват, а да работят здраво, за да променят живота си.