Много жени имат морална дилема, примамени от лесни пари чрез разголени снимки в социалните медии, вместо да работят поне по 8 часа дневно като учителки, медици, детегледачки и други трудоемки професии. Но не всички имат колебания.

45-годишият модел в OnlyFans Нита Мари не се гърчи в угризения, защото на нея самият Господ й е казал и препотвърдил, че трябва да продължи да се съблича онлайн. И Той очевидно знае какво нарежда, защото тя има 900 000 последователи в Instagram и прави луди пари.

„Питах Бог дали трябва да продължа да се събличам и отговорът винаги беше „да“ - казва Нита, която печели по Божията милост по 1,8 милиона долара годишно от своята просветителска дейност в OnlyFans и Instagram.

Родената в Колорадо пухкава дама е станала ревностна християнка, след както сънувала Исус докато била само на 9 години.

„Това преживяване ми помогна да се стремя към християнството и аз изградих с Христос връзка на лично ниво, а не такава, основана на доктрини, писани от мъже преди хиляди години“ - разкри моделката.

Тя твърди, че Бог й е дал сексуалност, която да споделя с другите хора. Хубаво прави, че Го слуша, бихме казали другите хора.

„Искам мъжете и жените да знаят, че няма нищо нередно да прегърнат сексуалността си и едновременно да бъдат религиозни - казва Нита – всичко започва с това да обичаш себе си и да вярваш, че когато имаш желание за секс, това е здравословно и трябва да го търсиш.“

Въпреки че моделката има и много хейтъри заради смесването на сексуалност и религия, тя смята, че Бог все още иска от нея да продължи да проповядва и двете като начин хората да имат сигурни и здравословни отношения със собственото си тяло.

„Вярвам, че Бог иска жените да изглеждат и да се чувстват страхотно и да се радват на своята сексуалност. Като се стимулирам да се чувствам секси в собствената си кожа, позволявам и на другите да правят същото“ - категорична е Нита.