Открийте ни и в

България

Почина политологът Антоний Гълъбов

Скръбна вест

публикувано

на

Почина политологът Антоний Гълъбов

Починал е политологът доц. Антоний Гълъбов.

Тъжната вест съобщиха в социалните мрежи негови колеги.

Антоний Гълъбов е роден на 30 януари 1964 г. в София.

Завършва Социология в Софийския университет. Доктор по социология с дисертация на тема „Етническа идентичност и етнически конфликти“, защитена в Института по социология към БАН.

Старши научен сътрудник ІІ степен в Института по социология към Българската академия на науките (2005–2008).

Доцент в Департамент Политически науки на Нов български университет.

Ръководител на Работната група по ромските въпроси при Националния съвет по етнически и демографски въпроси при Министерския съвет (1997 – 2001). Експерт на Асоциация „Прозрачност без граници“ (1998-).

Член на Българската социологическа асоциация (от 1985 година). Член на Асоциацията на специалисти по връзки с обществеността и image making IMAGINES (2001). Член на Управителния съвет на Международната асоциация за културна политика Ubuquite Culrure(s) – Париж, Франция (2003).

Чикаго първи признава независима България още през 1893 г.

Основател и член на Българско общество за индивидуална свобода БОИС (2003). Заместник-председател на Научния комитет на Асоциация EUROPA – Лимож, Франция (2004) Председател на Управителния съвет на Институт за публични политики и партньорство (2005). Член на редакционния съвет на списание „Лидер“ (2005–2006). Член на редакционния екип на списание BM Business Magazine (2008).

BG VOICE - вече и в Instagram, последвайте ни.
За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК

Най-четено