Открийте ни и в

Политика

ПП и ДБ готови за правителство на малцинството

Тук сме заедно ПП и ДБ, за да кажем не може да продължава по този начин

публикувано

на

Двете партии са готови за правителство на малцинството, каза съпредседателят на “Продължаваме промяната” Кирил Петков.

ПП е мандатоносител

на втория мандат. “За пръв път започва реално усилие да се намери някаква формула на надеждата, така че да може да има някакво управление, което да придвижи страната напред, заяви от своя страна Христо Иванов от ДБ.

“Минаха близо 2 месеца от изборите. Единственото нещо, което ГЕРБ като първа политическа сила, направи, бе че избра Вежди Рашидов за председател на НС. ГЕРБ изкараха хората на улицата, когато хартиената коалиция се опита да открадне честния вот на българите през нощта”, каза Петков.

Смазан от насилието: Бит и измъчван за 290 лв., дядо Димитър не дочака справедливост

Тук сме заедно ПП и ДБ, за да кажем не може да продължава по този начин, българският народ очаква план, визия и правителство. Тук сме, за да кажем, че имаме готовност ако вторият мандат дойде при нас заедно да работим за формирането на правителство на малцинството с ясна визия, ясна стратегия и ясен план като трябва да има и определени гаранции, които парламента да покаже, че е способен да работи в такъв формат на правителство на малцинство, допълни той.

България страда от три големи недъга,

каза Асен Василев. “Първият е, че голяма част от бизнеса зависи пряко и директно от държавата, дали през обществени поръчки, дали през рекет, дали през оказване на нерегламентиран натиск, това пречи на страната да се движи напред. Вторият голям недъг, е че България към момента е с най-голямото неравенство в ЕС. Това неравенство е една от основните причини българите да напускат страната, защото не могат да получат нормална реализация тук. Третият голям недъг е липсата на справедливост. Ние виждаме как няма едно читаво разследване и внесено обвинение на висш политик, в продължение на 30 години виждахме как всяко едно правителство се разбираше с предишното да не ги закача, така че да не стават кризи и да не става проблем”.

Семинар по мастурбация, порно библиотека: Как Кара Делевин се подготвя за сериал

Василев очерта важните национални задачи за България, които се очаква да бъдат изпълнени  – влизането в Шенген и Еврозоната, стартирането на ПВУ, извършването на съдебната реформа, преодоляването на големите разделения в рамките на 3 процентовите ограничения, които има и освобождаването на бизнеса от натиска.”

 

BG VOICE - вече и в Instagram, последвайте ни.
За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК

Най-четено