Открийте ни и в

СВЯТ

Пред очите на децата си: Жена почина по време на полет

Жената, акушерка по професия, е починала в съня си.

публикувано

на

Пред очите на децата си: Жена почина по време на полет

Хелън Роудс се прибирала в Обединеното кралство със съпруга си Саймън и двете им деца Нейтън и Ема на 5 август. Те са живели в Тунг Чунг, Хонконг, повече от 15 години.

Истински герой: Тийнейджър почина, след като спаси 4-годишното си братче

Хелън роудс, акушерка по професия, е намерена мъртва няколко часа след излитането. Тя е починала в съня си. Роудс не можела да бъде реанимирана и се наложило да пътува през останалото време. Тялото на жената останало в Германия, а съпругът и и двете и деца трябвало да продължат към Великобритания.

„Изключително травмираща трагедия се разигра пред децата, но те поне имаха време да кажат това, което трябваше да и кажат“, разказва приятел на семейството.

Най-богатият българин в САЩ: Никой не е умрял от работа (ВИДЕО)

Приятели на Роудс описват как семейството е било готово “да започне нова страница от живота си”, да се върнат след 15 години отново във Великобритания. Хелън е била развълнувана, че отново ще види родителите си, които не е виждала отдавна. “За съжаление, тя никога няма да ги види”, пишат приятелите.

„Хелън беше единствена по рода си, скъпоценен камък. Тя беше акушерка по професия и винаги беше готова да подаде ръка или да даде съвет на всеки, който се нуждае.”, спомнят си за нея. 

BG VOICE - вече и в Instagram, последвайте ни.
За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК

Най-четено